Home Gandurile mele În ziua de azi, dacă donezi ești considerat prostime

În ziua de azi, dacă donezi ești considerat prostime

469
0

Fraților, haideți să discutăm un pic despre mentalitatea tinerilor din ziua de azi că am pățit o fază destul de interesantă ieri. Am ales să donez cuiva o sumă de bani iar tipul mi-a mulțumit public, pe Facebook. La postarea cu pricina, a comentat cineva „Cine face bani cu prostimea”…

Așadar, tinerii din ziua de azi habar nu au ce înseamnă să ajuți pe cineva. Ba chiar mai mult, ești chiar prost dacă o faci. Oamenii ăștia au avut niște părinți oleacă mai cocalari care i-au învățat de mici să nu dea nimic, absolut nimic de la ei. I-au învățat tainele egoismului probabil din cei 7 ani de acasă.

Ăștia sunt fraților generația lui „Și mie ce-mi iese???”, o generație distrusă care nu mișcă un pai fără să primească ceva. S-a dus naiba pe apa sâmbetei altruismul și generozitatea, și s-au umplut sufletele de aroganță, prostie și egoism. Așa de tare mă dezgustă genul ăsta de oameni, și evident, sunt peste tot.

Nu știu, eu nu mă consider prostime, eu dacă donez cuiva o fac din suflet fără să aștept nimic înapoi. Dacă oamenii sunt cu bun simț vor mulțumi pentru gest, dacă nu, asta e. Eu sunt împăcat cu mine că am ajutat pe cineva. Cel mai nasol e când te gândești la ce viitor va avea țara asta cu asemenea specimene.

Probabil în viitor nimeni nu va mai ajuta pe nimeni, altruismul va deveni un concept suficient de scump la vedere astfel încât cuvântul în sine să treacă în rândul arhaismelor, și țara va deveni una foarte greu de suportat dacă cumva, mai ai în adâncul sufletului o urmă de bunătate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here