Home Gandurile mele Bendeac a ajuns iar la Antena 1 – In Puii Mei

Bendeac a ajuns iar la Antena 1 – In Puii Mei

416
0

Am vazut zilele trecute pe Antena 1 emisiunea “In Puii Mei” cu Mihai Bendeac. Nu am inteles ce s-a intamplat, cred ca de data asta a fost de acord sa nu mai parodieze pe cine nu trebuie. Poate a ajuns la concluzia ca in Romania, principiile n-au ce cauta daca vrei sa iti cumperi si tu o casa, o masina, sa devii cunoscut. Romania nu e tara in care televiziunile sa fie integre si sa iti ofere libertate deplina. Mai ales la Antene unde stiti si voi cine se pupa in fund de dimineata pana noaptea tarziu. Ca se pupa pe buna dreptate sau nu, nu putem stii cu exactitate.

M-am bucurat sa il vad din nou pe micul ecran pe Bendeac, am spus mereu ca acolo este locul lui, aducand bucurie si haz in casele oamenilor. Il apreciez pentru ca este unul dintre putinii comedianti romani capabili sa faca un umor de calitate, chiar si genul acela inteligent fara tipete si zbierete, fara vulgaritate. Desi umorul inteligent nu mai este la cautare in ziua de azi, Misu Bendeac este capabil sa il aduca in prim plan macar din cand in cand, asa ca merita admiratia noastra.

Acuma, ca s-a intors unde a scuipat, cine stie ce s-a intamplat de fapt. Atata timp cat Antena 1 e maximum de cariera in televiziune la noi, cam ce optiuni ai avea ca si tanar ce doresti sa te afirmi la tine in tara? Esti nevoit sa accepti regulilor celor care iti dau o pita si cu asta basta. Uneori e nevoie sa mai renunti la principii corecte daca vrei sa obtii ceva intr-o lume stramba. Nu ai cum sa razbesti daca nu te pui in rand cu ceilalti, in puii mei!.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here