Home Gandurile mele Top sucuri naturale

Top sucuri naturale

625
0

Am incetat sa mai beau Cola si Fanta de ceva vreme, de vreo 6 luni mai bine zis. Am renuntat la ele pentru ca am observat ca nu imi fac bine. Am zis ca trebuie sa le inlocuiesc cu cele naturale, insa sunt oare sucurile naturale naturale? Sau sunt pline si acestea de chimicale care mai de care mai ascunse si mai suspecte? Am ajuns la concluzia ca in magazine nu exista sucuri naturale. Nici macar unul. Cele care par naturale, cele la cutie de carton ma refer au anumite chimicale. Singurele sucuri naturale sunt cele pe care le faci tu casa din fruct si storcatorul de fructe.

Dintre toate sucurile naturale pe care le-am cumparat din magazin, am gasit cateva care au iesit in evidenta si o sa va fac un mic top al celor mai bune sucuri naturale, de la cele mai bune la cele mai putin bune sau chiar dezamagitoare. Tineti cont de faptul ca este un top personal, ceea ce inseamna ca altora sa li se para irelevant. Fiecare are preferintele lui cand vine vorba de sucuri asa ca iata cele mai importante dintre ele din punctul meu de vedere:

  1. Santal – Este numarul 1 pentru mine desi nu il cumpar prea des. Se apropie foarte mult de gustul autentic.
  2. Tedi – Desi multi vor spune ca e o gluma proasta, imi place Tedi destul de mult. Nu ezit sa cumpar care un Tedi cand am chef de ceva mai special.
  3. Prigat – Este cel mai des cumparat si probabil din cauza asta il si pun pe in mijlocul listei, m-am obisnuit cu el.
  4. Tymbark – Un suc destul de nou aparut pe piata, are cred ca maxim 10 ani. Il poti cumpara cand nu gasesti Santal sau Prigat. Are multe variante si asta mi-a placut, mai ca n-au facut si suc din duda sau din nuca.
  5. Ciao – Sucul saracului, mult pe nimic. E mai bun de cat Cola sau Fanta sau orice alt suc carbogazos.
Previous articleTiganii si afacerile lor
Next articleUnde-i seriozitatea
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here