Home Gandurile mele Meci Grecia Romania

Meci Grecia Romania

755
0

Aseara pe la ora 23 am ajuns si eu acasa de la munca. La ce se uita tata? La un meci… habar nu aveam ca se joaca fotbal aseara. De ceva vreme am rupt realitatea din televizor in bucati. Cred ca au trecut ani buni de cand am stat ultima data sa ma uit la TV.

Se juca fotbal aseara, Grecia Romania, meci pentru nustiu ce calificare, Euro 2016 parca. Romanii au invins dar cu mult noroc. Grecii au dat-o-n bara la propriu chiar in ultimele minute.

Am realizat un lucru destul de important: nu cunosc nici un jucator actual din nationala Romaniei. Si trebuie tinut cont de faptul ca eram microbist inrait si tineam cu Steaua. Ma uitam ca strutul la piulita si realizam ca echipa Romaniei e alcatuita din 11 nimeni. E, care eram obisnuit cu nume precum Hagi, Lacatus, Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, Bogdan Stelea, imi era imposibil sa vad valoare pe teren sau sa aud nume interesante, de renume.

Odata cu moartea generatiei de aur, a murit si fotbalul romanesc. S-a dus exact cum a prezis Hagi la conferinta de presa dupa amicalul cu Paraguay.

De unde performanta la echipa nationala daca echipele de club nu mai exista in Europa? Greu cu victoria.

Previous articleDespre sanatate si culturism
Next articleCinci la suta
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here