Home Gandurile mele E mai bine sa spui nu stiu

E mai bine sa spui nu stiu

514
1

De foarte multe ori, cei care se pricep la diverse lucruri la locul de munca ce nu sunt trecute in fisa postului, sunt luati de fraieri. Pur si simplu patronii incep sa profite de ei in fel si chip. La fel am patit si eu saptamana trecuta cand cel de la Craiova mi-a cerut sa acord ajutor unui prieten de-al lui sa faca nustiu ce chestie pe calculator. Am spus ca nu.

Am hotarat sa pun punct ocupatiei de a mai repara calculatoare sau de a mai ajuta pe altii cu asa ceva. Nu se merita, cei pe care i-am ajutat o data gratis s-au invatat si au considerat ca e cazul sa ma cheme mereu gratis. Nu exista bun simt si nici recunostinta. Nu mai lucrez nimic pentru nimeni si cu asta inchei. E de ajuns ca stiu sa mi le rapar eu atunci cand se strica.

Pur si simplu nu mai suport oamenii care profita de tine. Eu nu inteleg. Daca am ceva de reparat nici nu imi trece prin cap sa chem pe cineva gratis. Poate doar daca sunt stramtorat cu finantele pe moment iar problema nu poate fi amanata. Insa ma revansez intr-un viitor apropiat. Nu concep ca un om sa plece de acasa, sa piarda timpul pentru mine si sa munceasca degeaba. E ridicol. Nu inteleg de ce altii nu gandesc la fel. Chiar nu inteleg.

1 COMMENT

  1. Bine faci! mai bine alegi sà faci tu voluntariat la cine vrei, pentru cà asa vrei… sau spui cà lucrul costà!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here