Home Gandurile mele Unde se văd cel mai bine defecte precum egoismul și nesimțirea?

Unde se văd cel mai bine defecte precum egoismul și nesimțirea?

589
0

În trafic! Atunci când ieși cu mașina pe străzile din România, ești printre semenii tăi. Dacă stăm să ne gândim mai bine, traficul rutier a devenit cel mai frecvent loc de întâlnire pentru noi, românii.

Majoritatea punem accent mai mult pe online, ori pe familie, nu prea mai ieșim printre semenii noștri la o cafea, la un film. Ne-am închis în noi și am devenit oarecum mai sălbatici.

Din păcate, această sălbăticie se observă pe drumuri, atunci când suntem la volan. Străzile din România au devenit o adevărată junglă în care fiecare conduce cum vrea, căci nu există pedeapsă. din cauza faptului că Poliția Română este tot mai absentă de pe drumurile noastre, gradul de nesimțire și de egoism din societate a crescut destul de mult.

E ușor de observat acest lucru întrucât, repet, este doar comportamentul unor oameni într-un colectiv. Este simplu să vezi în trafic pe cei care ies în evidență cu egoism și cu nesimțirea lor.

Nu le pasă de reguli, nu le pasă de cei din jur, nu le pasă că pietonii au ajuns să stea precum milogii la trecere. Cine să le mai dea și lor prioritate din moment ce șoferii români sunt așa de aroganți, așa de plini de ei, așa de cu nasul pe sus, așa de egoiști?

Cui să-i pese de fraierii care merg pe jos prin frig și ploaie și vânt atât timp cât curul uscat și mare și ferit de intemperii e considerat a fi mult mai important?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here