Home Gandurile mele Facebook și YouTube – ceaunele pline cu ură ale românilor anonimi

Facebook și YouTube – ceaunele pline cu ură ale românilor anonimi

429
0

Cred că am să renunț cât de curând la contul de Facebook și la cel de YouTube, pur și simplu e prea multă ură prostească pe aceste două rețele, venită evident din  partea unor anonimi care au înțeles libertatea de exprimare cum i-a tăiat capul. Dacă e libertate de exprimare, au impresia că pot să înjure ca țiganii la ușa cortului pe oricine îndrăznește să aibă o opinie diferită de a lor.

Efectiv nu mai văd nimic constructiv în Facebook și YouTube-ul românesc. Dacă mă mai uit și la  ce clipuri ajung în Trending pe YouTube, cred că nu ar mai fi absolut nimic de zis.

E atât de multă ură prin comentariile celor care decid să urce un clip pe YouTube, ori pe la comentariile celor care decid să-și exprime o opinie la un anumit clip, încât nu are pur și simplu rost să mai interacționezi. Mereu se va găsi o maimuță schizofrenică să te înjure degeaba doar pentru că ai o opinie care nu-i convine lui. Aveți un asemenea exemplu în imaginea de mai jos, un tip ascuns după un cont fals, cu numele A A, mi-a lăsat ca un adevărat psihopat aproape 40 de comentarii la un comentariu de-al meu postat la un clip al celor de la Recorder.

Voi vă dați seama câți psihopați umblă pe net ascunși după aceste conturi false? Ce să mai caut eu să expun opinii online atât timp cât „libertatea” împinge de la spate psihopații să te înjure ca la ușa cortului? Prea multă ură degeaba și prea multă prostie venită din partea unor oameni care ori au probleme psihice grave ori au niște frustrări prea mari să mai poată fi ținute în frâu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here