Home Gandurile mele Voi cum ați trata un colaborator care răspunde la mail sau pe...

Voi cum ați trata un colaborator care răspunde la mail sau pe Facebook doar dacă are chef?

484
0

De 2 ani de zile lucrez online. Am luat contact și am colaborat cu foarte multă lume și mi-am format o părere foarte proastă despre majoritatea celor care au un business online. Există foarte puțină seriozitate și spun treaba asta cu toate că nu mi-am luat încă vreo țeapă de genul să muncesc și să nu fiu plătit. Din punctul meu de vedere să fii serios reprezintă o trăsătură de caracter ce cuprinde mai multe calități, printre care și abilitatea de a răspunde la un mail.

Trebuie să recunosc faptul că asta mă enervează cel mai mult la colaborările online. Dai uneori de niște oameni care nu vor să-ți răspundă la întrebări sau care ignoră pur și simplu mailurile câteva zile, revenind apoi cu răspunsuri într-o perioadă ce deja nu mai are relevanță. Am spus și repet, dacă un colaborator nu-ți răspunde la e-mail în câteva ore, acela nu este om serios și nici nu va ajunge prea departe cu mica lui afacere online. Am întâlnit însă și oameni care mi-au răspuns la mailuri la ora 12 noaptea, tot respectul pentru ei chiar dacă sunt puțini la număr.

Sunt de multe ori tentat să renunț pur și simplu la colaborările în care am de-a face cu oameni ce nu mă consideră suficient de important ca să-mi răspundă la mail într-un timp rezonabil, cu toate că le aduc foarte mulți bani în conturi. Consider chestia asta o lipsă de respect și o sfidare, mai ales dacă treaba asta are loc pe Facebook unde mai apare și SEEN la mesaje… Păcat că unii oameni nu iau în serios afacerile pe care le întreprind online…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here