Home Gandurile mele Caldion – cel mai bun parfum pe care-l poți cumpăra din hipermarketuri

Caldion – cel mai bun parfum pe care-l poți cumpăra din hipermarketuri

1024
0

Parfumul din imagine a costat undeva la 46 de lei și pot spune cu toată sinceritatea că este de departe cel mai bun parfum ieftin pe care-l puteți cumpăra din hipermarketurile din România.

În funcție de stocuri, poate fi găsit la Carrefour sau Cora, (eu l-am găsit la Cora de data aceasta) și vă garantez că nu o să vă pară rău. Este un parfum care nu seamănă cu nimic altceva, este de calitate. Esența pare să fie una fresh dar nu dusă la extrem. Este un parfum foarte, foarte fin, floral, woody, fresh spicey foarte interesant.

Întotdeauna voi prefera să cumpăr un Caldion decât să dau banii pe alte bazaconii care mai de care mai stranii și mai contrafăcute. Am încetat să mai cumpăr parfumuri „originale” de pe internet, pe care dai 120 – 150 de lei și care persistă maxim 3 ore.

Caldion este o investiție destul de bună pentru cei care doresc să iasă din tipare, este o soluție bună de asemenea pentru cei care doresc să cheltuie cât mai puțin pentru un parfum de calitate. Acest Caldion persistă pe haine undeva la 5-6 ore și are o notă aparte.

Am fost întrebat de foarte multe ori de prieteni sau pur și simplu de oameni cu care am intrat în contact cu ce parfum mă dau, așa că nu am cum să nu recomand așa ceva.

Este clar că acest Caldion te va scoate în evidență, întrucât vă asigur că nu seamănă cu absolut nimic existent pe piața din România. Cred că poate fi cumpărat și de pe internet dacă-l găsiți, costă tot undeva la 40 de lei, +/- câțiva lei dar veți fi nevoiți să plătiți transportul vreo 15 lei.

Așadar, tot spre hipermarketuri, respectiv Cora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here