Home Concursuri si Advertoriale Intre soare si pantofi

Intre soare si pantofi

653
1

De cateva zile primavara isi intra in rol cu toata forta. Daca pana nu de mult cu totii ne plangeam de vremea urata, mohorata si friguroasa,  astazi gradele din termometre sunt atat de multe incat am putea paria ca defapt vine vara, nu primavara.  Nu sunt bune deloc aceste treceri bruste de la iarna la vara insa de cativa ani suntem nevoiti sa le facem fata.  Nu mai e cum era cand eram eu mic, sa fie patru anotimpuri. Acum sunt doar doua: iarna si vara care se intrepatrund si au loc aceste diferente bruste de temperatura.

Nu stiu de ce insa simt ca sufletul omului este in directa legatura cu vremea de afara. Parca suntem legati printr-o funie imaginara de tot ce inseamna soare, ploaie si ninsoare. Mie mi se schimba starea de spirit atunci cand vad soarele pe cer si simt caldura moderata confortabila. Parca cineva imi ia tristetea si amaraciunea din suflet si soarele ma face sa zambesc. Eu din principiu urasc ploaia si cred ca o urasc din cauza faptului ca serviciul meu se desfasaora pe teren. Ma ud fleasca. Daca bate vantul iarasi nu e bine si uite asa ajungi sa te indragostesti de singurul anotimp care te ajuta si in care ai impresia ca lucrurile sunt frumoase.

O data cu venirea caldurii putem ranunta la ghete, bocanci, cizme si intreg acest arsenal anti vreme urata. Astazi admiram cateva modele de pantofi pe www.seducebyconstantin.ro. toata lumea se va intreba ce mi-a venit sa vorbesc despre asa ceva si ce legatura are asta cu vremea frumoasa de afara. Ei bine, chiar mi-a fost dat sa vad unele dintre cele mai frumoase lucraturi si modele de pantofi de dama. Desi sunt pe langa in ceea ce proveste moda mereu am fost adeptul lucrurilor unide, facute pe comanda si care ies in evidenta prin rafinament, eleganta, stil si unicitate.

Pana la urma cu totii avem voie sa fim ciudati si sa surprindem prin diferite aspecte, nu? Mi s-a parut o alegere buna sa compar bucuria sufletului pe care o simt cand vad soarele pe cer cu aceste modele de pantofi cum rar mi-a fost dat sa vad intr-un magazin online. Nici macar de preturi nu pot sa ma plang. Nu mi se par deloc scumpi.

Fiecare cu gusturile lui, cu alegerile lui si cu bucuriile lui. Suntem diferiti si doar cei cu personalitate vor stii sa aleaga un lucru unic.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here