Home Gandurile mele Protest pentru munca in weekend! Starea M&G!

Protest pentru munca in weekend! Starea M&G!

925
17

De aproape un an si un pic de cand am actualul loc de munca nu mai disting zilele saptamanii. Mereu am impresia ca azi e Marti si ca maine va fi Vineri  cand de fapt azi e Duminica toata ziua. Ciudat cum percep trecerea timpului. Poate ca sunt cu un picior intr-o lume paralelea in care timpul se dilata si se contracta precum o guma de mestecat molfaita 2 ore.

Astazi m-a trezit un asalt raggafonic de proportii asa ca provoc pe urmatorii indivizi la postarea asemeni mie, a unei melodii de duminica in semn de protest fata de dilatarea nesimtita a timpului. ! .

Belgianca, Cronicarul, Elly, LucianRaul, Probiu, Paul, Vienela, Coolnews, sunt rugati sa posteze melodia anti trecerea timpului.


 

Previous articleVanzare-cumparare la distanta…
Next articleIntre soare si pantofi
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

17 COMMENTS

  1. […] Amiralul m-a provocat oarecum să postez printr-un articol melodia “anti-trecere a timpului”. Păi având în vedere că sunt o persoană care are timp pentru orice, se mai întamplă rareori să mă plictisesc și să apelez la mijloace de trecere a timpului. […]

    • :)))))am vazut. speram sa participe toata lumea la protest dar se pare ca tradatorii au trecut de partea inamicului =))

  2. […] toata suflarea est-europeana e impanzita de tot felul de proteste si mitinguri anti sau pro-ceva Amiralul, nu, nu acel amiral , s-a gandit sa lanseze si el un protest antimunca in weekend. Si cum s-a […]

  3. Pai nu am inteles de ce esti suparat pe dilatarea timpului, ca asta inseamna ca te simti mai tanar, nu mai batran, ca batranilor li se pare ca timpul se contracta. Si faptul ca zici ca pt tine Duminica seamana cu Marti si cand e Marti tu te astepti ca a doua zi sa fie Vineri nici macar nu e legat de dilatarea sau contractarea timpului, ci e mai degraba legat de o stare de confuzie, care poate apare atat la tineri cat si la batrani.

    Aaa ! Acum m-am prins ! Era vorba de reggae, adica tu voiai sa ridici un semnal public de alarma impotriva consumului de hashih (marijuana) care, desi e considerat un drog asa mai putin periculos si al carui consum este si legal in anumite parti, este recunoscuta totusi ca poate duce la stari e confuzie si este sigur dovedita cu adevarat periculoasa ideosebi pt creierul in formare al tineretului adolescent (pe bune, nu face asa de rau dupa 25 de ani, dar pt adolescenti e chiar ff toxica si detrimentala pt creier)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here