Home Concursuri si Advertoriale Soluțiile ERP (Enterprise Resource Planning) – din ce în ce mai utile...

Soluțiile ERP (Enterprise Resource Planning) – din ce în ce mai utile și în România

713
0

În momentul în care tehnologia evoluează, trage după sine toate domeniile adiacente în care aceasta este utilă. În comerț, în antreprenoriat, au început să devină din ce în ce mai utile niște soluții ERP ce permit accesul la informațiile din întreaga companie dintr-un singur punct. Pentru că trăim în secolul vitezei, orice minut, orice secundă contează mai ales în business, așa că accesul instant la toate informațiile necesare reprezintă un mare avantaj pe care companiile îl pot atrage de partea lor.

Știu că există multe suspiciuni asupra softurilor folosite, există adevărate teorii ale conspirației legate de spionaj și chestii de genul, însă toate sunt doar mituri. Aceste soluții ERP sunt foarte bine puse la punct în ceea ce privește securitatea. La informațiile cu adevărat prețioase nu va ajunge niciodată personalul neautorizat. De asemenea, aceste aplicații sunt foarte bine securizate și împotriva atacurilor venite din exterior, în cazul în care se încearcă accesarea neautorizată prin diferite metode ilegale.

Aceste soluții ERP vin la pachet cu multe avantaje și pentru cei care le folosesc, nu doar pentru cei care conduc compania și au nevoie de informații prețioase în timp real. De exemplu, contabilitatea devine mult mai bine centralizată și există posibilitatea de a genera documente contabile doar din existența datelor din sistem, fără să mai existe nevoia de a fi lucrate separat. Astfel, unele joburi primesc destul de mult ajutor și devin astfel mult mai productive în același timp.

Pe lângă informațiile în timp real la care ai acces, cel mai important aspect care ține de aceste soluții ERP (Enterprise Resource Planning) se leagă evident de controlul angajaților. Poți să vezi exact cine ce muncește, ori ce a muncit, poți să deții un foarte bun control asupra lor în cazul în care este nevoie. Productivitatea crește destul de mult atunci când oamenii primesc indicații clare cu ce au de făcut, ori cu ce au greșit în trecut. Atunci când deții controlul 100%, lucrurile nu au cum să meargă prost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here