Home Concursuri si Advertoriale De unde poți cumpăra paravane pentru duș sau cadă de calitate?

De unde poți cumpăra paravane pentru duș sau cadă de calitate?

709
0

Bună întrebare la care a trebuit să răspundă un văr de-al meu în momentul în care s-a apucat să-și renoveze baia. A vrut să facă și el ceva ultra modern, așa cum îi șade bine unei case pe care o renovase deja aproape în totalitate, doar baia mai rămăsese. Am plecat cu omul pe la magazinele de bricolaj din oraș cu speranța să găsim niște paravane cadă pe care să le poată folosi în proiectul său. Evident, ne-am întors acasă așa cum am plecat. Într-un oraș mic de provincie, nu există așa ceva. Adică erau vreo 3, dintre care 2 nu se potriveau la dimensiune și unul era cel mai mare kitsch pe care l-am văzut vreodată.

Rezolvarea a venit de la internet bineînțeles. Există multe companii de specialitate care pe lângă producție, au pus bazele și unui punct de prezentare online. Astfel, e foarte ușor să faci rost de paravane de cadă exact dimensiunea de care ai nevoie, forma de care ai nevoie, opacitatea sau culoarea de care ai nevoie și așa mai departe. În momentul în care ajungi online iei contact cu seriozitatea.

Aici nu e ca-n oraș să nu ai de unde alege sau chestii de genul. Din contră, ai acces la produse de foarte bună calitate exact pe dimensiunea potrivită. Cu transportul nu este problemă, știu că mulți dintre voi veți spune că se va sparge pe drum, însă stați fără griji. Vărul meu a primit totul intact. A luat legătura cu distribuitorii fabricii din teritoriu și a rezolvat problema foarte simplu și rapid.

E păcat că nu ai posibilitatea să alegi din oraș lucruri care să-ți placă, să ieși cu familia, să mergi să le discuți apoi să conveniți asupra detaliilor. Orașele mici de provincie sunt departe de conceptul de calitate așa că magazinele de bricolaj nu-și bat capul cu o marfă care nu se va vinde imediat. Interesul lor este să facă profit cât mai mare într-un timp cât mai scurt. Rămâne la alegerea voastră ce anume doriți să montați în baie, ceva banal care nu se prea potrivește în peisaj sau ceva de calitate din online.

Previous articleVolvo aduce la iveală un nou model de autoturism: Taika Popa
Next article5 minute de țigară
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here