Home Gandurile mele Ceva despre afilierile lu’ peste

Ceva despre afilierile lu’ peste

4953
61

Observ tot mai multi bloggeri care devin afiliati Emag sau 2parale sau naiba stie ce alte scorneli de programe.  Pot intelege ca toata lumea doreste sa castige bani din aceste “afilieri” asa ca invit pe toti cei care s-au inregistrat in astfel de programe sa vie aici sa spuie exact si clar cati bani au castigat in decursul afilierii. Daca se poate sa prezinte si o poza cu sumele incasate, ca sa evitam “floricelele”.

Mie personal programele astea de  afiliere mi se par o escrocherie pur romaneasca. Vesnicul discurs de ademenire a fraierilor disperati dupa un leu in plus e prezent in toate “castiga bani cu blogul tau”. Eu stau si ma gandesc… oare sunt singurul care vede aceste afilieri drept o reclama gratis? sau moka. Oamenii isi inzorzoneaza blogul cu afilierea si primesc bani “doar daca” cineva da click pe bannere/text si cumpara un obiect.

Reclama lor e permanent pe blog. De ce sa tii bannere sa le faci reclama daca ei te conditioneaza prin mistocareala  cumparatorului venit prin click.

Cred ca sunt sanse mai mari sa castigi la 6/49 de cat sa te pricopsesti cu afilierile.

Previous articleDistractie de rebelion
Next articleFutu-ti Romtelecomu’ Ma-tii
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

61 COMMENTS

  1. Ai totala dreptate.O mare prostie… cine s-ar găsi să dea click pe reclama si chiar să cumpere acel lucru. Multi cumpara chilipiruri si tot nu te-ai alege cu nimic.. exista si un minim din care poti extrage banii , doar nu sunt fraieri ..

    • eu cred ca cine vrea sa cumpere ceva electronice se duce direct pe portal nu pe reclama de le blogul tau. sunt sanse foarte mici cu prosteala asta.

  2. Amirale pana nu incerci si testezi afilierea nu poti zice ca e teapa si crede-ma ca se fac bani frumosi din afiliere

    Eu castig lunar pana in 200 de lei pe luna , dar sunt altii care castiga de 10 sau chiar de 500 de ori

    Eu lucrez numai cu 2p , cu emag nu mi-a mers recunosc , dar cu 2 p am 5 site-uri de fashion

    • eu ma refer la bloggeri. dar hai sa vina astia care fac bani gramada sa ne arate si noua… sa vaza lumea :)) sa ieie toti lumina de la acesti adevarati afaceristi deocamdata necunoscuti. Pai 2 mil pe luna impartit la 5 site-uri vine 40 de lei pe luna.e clar. te-ai pricopsit si tu. mai mare daraua de cat ocaua

      • Am incercat si eu o afiliere si am renuntat la ea de curand. Am scos 350 de lei in 6 luni – pocket change. Mi-am luat un headset tot de la ei cu banii respectivi, un Shock TT One.

        Intre timp, am si uitat de afilierea vietii. Abia ieri am scos reclamele de pe blog, mai aveau putin si putrezeau acolo.

      • Pai stai asa tu vrei sa scoti mii de euro de la inceput ?

        Nu se poate asa ceva crede-ma . Ca sa poti scoate banii astia trebuie sa ai vechime , sa iti creezi un target etc ..

        • nu mii de euro ma. dar sa vad si eu pe cineva care a facut macar 100 de lei/blog pe luna macar. hai ca nu e exagerat. e logic ca nu vin banii daca nu ai trafic si la un blog sa fim serios, ce trafic poti sa ai? 100 pe zi? de-asta zic… afilierile pentru bloguri sunt cea mai mare pacaleala. reclama gratis pe spinarea credulilor.

          • Sunt destui bloggeri care scot bani frumosi din afiliere , dar pentru asta conteaza sa ai si un target bun . Nu poti face bani doar afisand niste simple bannere pe site , trebuie sa si faci articole in care sa inserezi linkuri de afiliat in care sa promovezi o carte , sau orice alt produs

          • da, pai stai ca inca astept bloggerul care sa sparga gheata :)) parca vad ca vine acuma Paul si ne uimeste cu cei 80 de ron intr-un an si 2 luni de Emag =))

    • pai ma daca sunt sanse mici de ce blogurile sunt pline de bannerele lor. lumea chiar nu isi da seama ca le face reclama moka?

  3. Ce aveti ma ?

    2parale e un shit.. nici in ziua de azi nu i-am dat de cap.
    Pe eMAG am 108.00 RON. Cei 100 RON ii primesti cadou daca aduni intr-o zi 50 clickuri, iar cei 80 de bani, i-am facut intr-o juma’ de an.
    Sunt milionar sau miliardar ?

    Aaa da. Retragerea o pot face doar de la 350. Deci in ritmul asta.. cu 1 leu pe jumatate de an… sper sa ii retrag candva.

    • cristoase… =)) lasa ma ca daca tii blogul pana iesi la pensie cred ca retragi cei 350. investitie de viitor :)) nu mai dai bani pe coparseu

  4. Am incercat si eu de curiozitate afilierea la emag si 2parale. Pentru mine n-a mers, dar probabil ca daca ai un blog cu mii de vizitatori pe zi se schimba datele problemei.
    Cu emag scopul era sa beneficiaez de comision pentru propria mea comanda pe care o aveam in gand, dar am renuntat pentru ca n-am incredere ca-mi scot banii 🙂

    • @Taraboste – Nu trebuie sa ai mii de vizitatori , e de ajuns sa ai si 100 de vizitatori si treaba merge . Cine va tot pacaleste ca va trebuie mii de vizitatori ?

      • ma, stii care e treaba? lumea zice de mii de vizitatori pentru ca stie ca sansele ca cineva sa cumpere sumt foarte mici. deci, cu cat mai multi vizitatori cu atat sansele teoretic ar creste. acuma, daca ar fi un blog de nisa intr-adevar poate ca ar fi suficient si 100 de vizitatori. insa noi aici discutam despre bloguri personale, nu proiecte special concepute pentru a aduce bani. pe mine asta ma intereseaza, daca s-a pricopsit vreun blogger cu afilierile astea fara sa faca alte site-uri separate.

  5. La emag.ro nu am nici un succes, insa sunt site-uri unde am ceva banuti in contul lor…Poate candva voi incerca sa ii si folosesc..

  6. Eu nu folosesc afilierea ca sa ma imbogatesc, nu, nici vorba, dar imi mai iau un gadget la pret redus.
    Se merita daca stii ce sa faci cu aflilierea, dar oricum, cei mai multi bani se scot din fashion asa cum a zis si perfu.
    Poti sa ai si 5 vizitatori, daca genereaza vanzari…e suficient!
    Pentru mine e o chestie part-time pentru ca am si job, dar probabil ca as fi facut mai multe daca as fi stat acasa…

    • pai bine dar niste sume ceva nu poate nimeni sa arate? sa zica exact frate, eu din afiliere am facut atata…

    • Nu cred ca aceste lucruri se refera doar la bloguri personale, eu am un blog personal pe care nu promovez atat de mult produse, dar pentru castig am un blog separat pe o nisa din care se castiga, fashion. Ca sa castigi bani trebuie sa te dedici unei nise si sa o stapanesti.

    • u’re smart 🙂 faptul ca nu le-ai inteles e mai bine decat daca mega ofertele de afiliere te-ar fi impins sa iti pierzi timpul cu ele 🙂

      • De ce sa nu pierd timpul pentru a castiga bani? Nu aloc cine stie sa promovez produsele, maxim 30 de minute zilnic. Castigurile nu le voi arata niciodata, uitate la comisionul de azi si poti sa iti faci o parere.

        • STERGE COMENTARIUL ASTA SI — De ce sa nu pierd timpul pentru a castiga bani? Nu aloc cine stie sa promovez produsele, maxim 30 de minute zilnic. Castigurile nu le voi arata niciodata, uitate la comisionul de azi si poti sa iti faci o parere

  7. Nici eu nu le inteleg…nici nu am avut asa ceva. Doar un AdSense…pe care l-am scos. Dupa vreo 10 luni abia vreo 12 euro…eu zic ca era de toata jena. Si nu se puteau ridica decat la un total de 70 de euro. Ce rost avea?

    • pacaleala. romanii sunt saraci si pun botul. trag de fiecare leu cum stiu si ei. nicaieri nu se mai practica tarifele astea si afilierea la fel. mie nu-mi palce conceptul de reclama moka insa in fine, nu te obliga nimeni sa le pui. fiecare e liber sa incerce

  8. Este foarte aiurea din partea ta sa vorbesti in necunostinta de cauza. Din afliere se pot scoate bani frumosi, crede-ma pe cuvant. E adevarat, ai nevoie de investitie masiva, de buget de promovare, dar te asigur ca si castigurile sunt pe masura.

        • pai si numele? arata-ne te rog un nume acolo. sa vedem ale cui sunt comisioanele. sa vedem cine a investit bani si ce site-uri au adus castigurile 🙂 sa vaza lumea despre ce e vorba. arata toata pagina nu doar niste cifre din octombrie 1999 sau cine stie de cand o fi.

          • da. te-ai facut super explicit aratandu-ne o poza fara data fara nume. de parca noi am fi imbecili si nu am stii ca se pot scoate bani din afiliere. bine ca ne-ai lamurit tu. subiectul articolului era sa vina cineva sa ne arate ce bani a facut el ca blogger sau ca afiliat. nu sa vina cineva sa ne dea niste poze de pe google sau naiba stie de unde le-ai scos. dupa cum ai citit si tu, articolul se refera la proportia dintre inzorzonarea blogurilor cu afilieri si banii castigati.

  9. Amirale, jos palaria in fata ta! Ii impungi pe bietii oameni de n-au aer :D.

    Eu, unul, nu m-am gandit niciodata la blog ca la o sursa de bani. Am mai scos 50, 60 de lei din cate-un articol, dar la o afiliere nu m-am gandit niciodata. Suna prea frumos ca sa fie adevarat – bani care ies din piatra seaca, mai ales cand tu nu faci decat sa-ti vezi de insemnarile tale obisnuite.

    Sunt de acord ca poti face bani cu blogu’, dar trebuie sa investesti munca serioasa. Chestie la care eu nici nu pot visa – am atatea filme de vazut. 😀

    • dude, eu chiar speram sa vina cineva sa spulbere mitul pacalelii :)) da vad ca se lasa asteptat.. doar cativa blogarasi care cred ca bani inseamna 50 de lei pe luna.

        • o fi ma si cum zici tu. daca vine cineva la mine ca vrea avertorial si cere 50 de lei nu il refuz, dar sa imi tin site-ul inzorzonat o luna de zile fara macar sa am siguranta ca voi avea cei 50 de lei mi se pare aiurea. eu unul m-as simti pacalit.

  10. Eu am castigat cate ceva din adventoriale mai ales ca lucrez ca “free-lancer” pentru pchmz.com. Am mai colaborat in timp si cu alti sponsori din care mi’am scos plata hostului si cate ceva de samanta.

    In ce priveste EMAG am o afiliere cu ei din care am reusit in doua luni sa adun 140 lei probabil ca pana la sfarsitul lunii asteia sa mai adun vreo 50. Evident nu ma imbogatesc … targetul meu este sa reusesc sa imi platesc hostul si cam aia este 🙂 Restul care imi povestesc ca fac zeci de mii de lei/luna din treaba asta le zic sa cante la alta masa.

    • da ma, se lauda ca fac zeci de mii apoi cersesc paypal ca sa-si cumpere telefoane si alti draci. sunt satul de mincinosi si de nesimtiti ca de mere acre. eu sincer cu advertoriale nu prea ma incurc din singurul motiv ca majoritatea ofera sume ridicole pentru ele. de obicei ma mai inscriu la cate un concurs daca sunt teme ce le pot lega de un articol interesant. am castigat cateva concursuri destul de bune. tot bani sunt si aia.

  11. Hm, bani nu am castigat, dar nici nu m-am preocupat de treaba asta, am scris ce aveam de scris si am lasat bannerele alea pe acolo sa vad daca se descurca de unele singure. Nu au facut-o.
    Poate e nevoie de un blog specializat pentru asta, daca as scrie numai despre cosmetice dupa o vreme oamenii poate m-ar crede cand as zice cumpara de aici, dar cum eu ma preocup de diverse care imi trec prin cap la ora aia, e putin probabil sa cumpere cineva de acolo numai pentru ca am eu bannerul

    • da, e nevoie de blog de nisa ca sa faci bani din reclame sau afiliere. toti latraii astia care-i vezi ca se lauda cu castiguri fabuloase dar fara dovezi nu sunt de cat niste mascarici. incearca sa ii ignori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here