Home Muzica anilor '80 - '90 1986 – wow, ce vremuri romantice

1986 – wow, ce vremuri romantice

1749
0

Lian Ross – Say You’ll Never este piesa care mă face din nou să visez. WOW, ce piesă. Încerc să-mi imaginez anul în care a apărut, 1986, cum ar fi fost să trăiesc atunci? Anii 80 au fost niște ani atât de romantici, atât de plini de sentimente, atât de incredibili cu alte cuvinte. Anii 80 au fost anii care după părerea mea au fost cei mai productivi din punct de vedere muzical, atunci au luat naștere cele mai multe șlagăre internaționale ce încă mai sunt auzite pe radiourile ce se respectă. Atunci au debutat artiști de top precum Lian Ross, C.C. Catch, Modern Talking, etc, oameni care aveau să facă istorie cu piesele lor în special în anii 90, denumiți ani de zbânțuială.

Aceasta este piesa care a reușit să îmi trezească o nostalgie ciudată, netrăită. Aceasta este piesa care a reușit într-un fel să mă teleporteze la jumătatea anilor 80 și să mă facă să-mi doresc să fi trăit și eu atunci. Erau niște vremuri atât de liniștite și pline de sentiment încât de multe ori regret că nu m-am născut atunci. Da, cred că am fost născut în timpul și locul greșit atât timp cât în România nimeni în acest moment nu mai dă doi bani pe sentiment.

Voi ce credeți? Vă place muzica anilor 80 sau nici măcar nu ați auzit de piesa din clipul de mai sus? Bine, dacă aș fi vrut să dau un exemplu mai bun de muzică a anilor 80 aș fi putut să aleg o piesă mult mai sonoră de la Modern Talking de exemplu, însă cred că înțelegeți voi ideea.

Previous articleFrigiderul – un electrocasnic de nelipsit in locuinta ta!
Next articleDe ce nu fac ROOT la telefoanele pe care le cumpăr
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here