Home Gandurile mele De ce nu fac ROOT la telefoanele pe care le cumpăr

De ce nu fac ROOT la telefoanele pe care le cumpăr

582
0

Citeam o discuție interesantă pe Facebook. Dan Mutu de la Geek Chronicles întreba pe cei care-l urmăresc cum pot rezista să aibă Samsung fără ROOT. Eu unul nu am înțeles întrebarea pentru că de când mă știu, nu am nimerit niciodată un telefon Samsung atât de jalnic încât să mă cac în ea de garanție și să-i fac ROOT astfel încât să-l fac să se miște un pic mai ok. Omul spunea că avea ceva S6 la care bateria ținea foarte puțin. Din câte știu eu, S6 este un telefon care a avut dintotdeauna performanțe execrabile din punct de vedere SOT așa că nu știu ce se poate rezolva prin ROOT. Cred că orice ai scoate de acolo, nu va prelungi foarte mult durata de viață a bateriei.

Primul meu telefon Samsung a fost un model cu nume ridicol de lung: Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim. Că nici nu încape pe-un rând aproape :)) … Nu i-am făcut ROOT, nici acum nu are. Pur și simplu nu am simțit nevoia pentru așa ceva. Nu doresc să storc ultima picătură de performanță dintr-un telefon care nu a fost niciodată proiectat pentru performanță. Doar aplicații normale și utilizare normală. 2 ani am ținut acel telefon și nu am făcut niciun ROOT. Acum, în octombrie, al meu Samsung Galaxy J5 2016 face un an și iar la fel, nu am simțit niciodată nevoia de ROOT. Bateria ține ok, nu am instalat pe el 700 de aplicații, nu îl folosesc pentru chestii complexe.

Cred că indiferent ce telefon voi avea nu voi face niciodată ROOT, și nu din cauza garanției. Ideea e să-ți cumperi un telefon specific nevoilor tale, nu să vrei performanță dar să cumperi ceva ieftin din care să speri că vei putea face din căcat bici. Dacă am să vreau telefon performant am să cumpăr unul cu mulți cai sub carcasă, suficienți cât să nu am nevoie de ROOT.

 

Previous article1986 – wow, ce vremuri romantice
Next articleHanorace și geci mai speciale? Chiar să fie misiune imposibilă?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here