Home Muzica anilor '80 - '90 Lambada și Macarena, cele mai stupide melodii compuse vreodată

Lambada și Macarena, cele mai stupide melodii compuse vreodată

2190
0

Discutam adineaori cu Paul despre muzica veche și am ajuns de comun acord asupra faptului că Lambada și Macarena au fost și sunt cele mai idioate piese aduse vreodată în prim plan printr-un mijloc sau altul. Îmi aduc aminte aceste două melodii încă din copilărie. Au fost lansate cu zeci de ani în urmă și sincer să fiu, nu mi-au plăcut nici atunci, nu-mi plac nici acum. Știu că muzica este ceva destul de personal, însă Lambada și Macarena nu-mi plac de nici o culoare. Chiar nu pot să-mi dau seama cum Dumnezeului au devenit aceste două piese, șlagăre internaționale. Acestea au fost și sunt în continuare piese grele pentru întreg mapamondul, mai puțin pentru mine și Paul eventual.

Lambada este piesa artistului Kaoma și a fost lansată în 1989. Are aproape 30 de ani și de 30 de ani se bucură de un succes incredibil pe care eu unul nu am putut să-l înțeleg niciodată. Această melodie a apărut pe albumul Worldbeat și încă se mai aude prin boxele radiourilor.

Macarena este cu 4 ani mai tânără, și-a făcut apariția pentru prima dată în anul 1993 pe albumul A mi me gusta. Artistul este nimeni altul decât Los Del Rio și sunt sigur că ați mai auzit piese de-ale lui până acum. Din nou, o melodie de-a dreptul ridicolă din punctul meu de vedere. A început să fie viral prin lume abia în 1997 când a apărut și videoclipul.

Voi ce părere aveți despre Lambada și Macarena? Mie unul mi se par două melodii care nu au nici o treabă cu bunul gust și pe care nu voi putea niciodată să le apreciez…

Previous articleCum iti dai seama daca termopanul este defect?
Next articleȚara gunoaielor
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here