Home Diverse Saloanele de masaj erotic sunt dovada că mentalitatea în România se schimbă

Saloanele de masaj erotic sunt dovada că mentalitatea în România se schimbă

726
0

Mulți dintre voi sunteți probabil sătui de România, de faptul că aveți impresia că țara asta merge din rău în mai rău. Cu toate acestea, se întrezărește la orizont o speranță, se pare că încet dar sigur, mentalitatea se schimbă pe meleagurile noastre iar cetățenii încep să fie din ce în ce mai „afectați” de briza mentalității occidentale. Într-un fel e normal să se întâmple acest lucru, întrucât momentan peste 4.5 milioane de români își duc traiul prin străinătate. Clar se adaptează și ei trendurilor și mentalității de dincolo, iar când revin în țară unii dintre ei pun umărul destul de serios la schimbarea mentalității și pe meleagurile noastre. Cel mai bine se observă acest lucru în București, unde au început să apară saloane de masaj erotic.

Da, există un salon de masaj erotic Sector 2 înființat acum mulți ani iar faptul că pe măsură ce timpul trece devine tot mai frecventat, scoate în evidență adevărul despre mentalitatea românilor: lucrurile se schimbă. În mai bine. Dacă în urmă cu 10 ani ați fi auzit pe cineva că merge la masaj erotic, sau dacă ați fi auzit vreo vecină că lucrează într-un asemenea loc, cu siguranță ați fi avut o părere destul de proastă despre ei ca persoane.

Astăzi însă, nimeni nu pare să mai aibă o problemă cu astfel de locații. Nici cu videochatul, nici cu sex shop-urile, etc. Parcă oamenii s-au mai obișnuit cu gândul că să mergi la un salon de masaj erotic nu e nimic deosebit, nimic TABU, nimic ciudat, există multă lume în străinătate care și-au făcut chiar o rutină din a merge în asemenea locuri. Masajul erotic este văzut în străinătate drept ceva destul de util, necesar vremurilor pe care le trăim, niște vremuri complexe, agitate, pline de un stres care dacă nu este eliberat la timp, este născător de fel de fel de dezechilibre și boli. Străinii și-au dat seama de acum mulți ani că stresul nu aduce nimic bun și au găsit în masajul erotic o soluție destul de bună. Iată că în sfârșit, a venit schimbarea și la noi, în România.

Este un început plăpând dar promițător. Probabil mulți dintre voi nu veți considera un argument solid acesta cu existența saloanelor de masaj erotic, în ceea ce privește schimbarea mentalului colectiv. Ideea însă e destul de simplă: atât cât lucrurile se schimbă la nivel de mentalitate și evoluează într-o direcție pro europeană, totul va fi bine. Probabil pe măsură ce societatea va evolua, semnele schimbării se vor face simțite mult mai pregnant, și aici nu mă refer la dispariția pudicului din mentalitatea oamenilor, ci la tot felul de mici ajustaje care vor aduce într-un final genul de mentalitate pe care mulți dintre noi ne-o dorim astăzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here