Home Diverse Când ar trebui să dai 7000 de lei pe o dronă DJI...

Când ar trebui să dai 7000 de lei pe o dronă DJI Phantom 4 Pro

766
0

DJI Phantom 4 ProÎn ultimii ani, piața dronelor a luat amploare în România și mulți dintre noi am fost de-a dreptul stupefiați când am observat că o dronă poate să coste cât o mașină la mâna a doua destul de bună, respectiv peste 7000 de lei. Există drone precum DJI Phantom 4 Pro ale căror prețuri depășesc lejer suma de 7000 de lei și sunt sigur că mulți dintre voi v-ați întrebat măcar o dată cine Dumnezeului ar putea să cumpere așa ceva, cine sunt cei care pot să investească în așa ceva? Poți găsi o asemenea dronă pe F64.ro și cred că pronunțând numele acelui magazin am cam răspuns și la întrebarea din titlu sau la întrebarea cine sunt cei care investesc în asemenea aparatură.

Când ar trebui să dai 7000 de lei pe o dronă DJI Phantom 4 Pro

Deja nu mai discutăm despre jucării. Discutăm despre niște aparate profesionale cu ajutorul cărora se poate filma la o calitate excelentă, cu o stabilitate de invidiat. De fapt, dacă veți merge pe YouTube veți putea vedea câteva cadre destul de impresionante făcute cu o dronă DJI Phantom 4 Pro. Spre deosebire de alte mărci, cei de la DJI vă pun la dispoziție și camera foto, nu numai drona.


Așadar, dacă activați în domeniul filmărilor profesionale cu siguranță o să vă bucurați de cadre minunate făcute cu ajutorul unei asemenea drone. De asemenea, dacă sunteți creator de conținut pe YouTube ați putea să cumpărați una. Desigur, ca vlogger ar trebui să aveți mai întâi ceva sponsorizări. Nu în ultimul rând, o dronă DJI Phantom 4 Pro ar trebui cumpărată de cei cu o putere financiară peste media din România și care doresc amintiri de neuitat din concedii, cei pasionați de fotografie și film dar care nu au trecut la un nivel PRO însă doresc calitate excepțională.

De unde poți cumpăra o dronă DJI Phantom 4 Pro

Găsești DJI Phantom 4 pe F64.ro atât varianta simplă cât și ea Pro. Prețurile sunt cele din occident așa că, dacă aveți salarii de occident, mai mult ca sigur veți putea suporta o asemenea cheltuială.

Previous articleIar se umple ISU de specialiști
Next articleLego Froze
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here