Home Diverse Care este cel mai bun neurolog din București?

Care este cel mai bun neurolog din București?

2534
0

neurologCred că nimeni nu poate răspunde la întrebarea aceasta. Termenul de cel mai bun, în materie de orice, este destul de relativ și se rezumă la câmpul nostru de cunoaștere. Ce depășește câmpul nostru de cunoaștere poate să ascundă lucruri mult superioare, așa că dacă ai nevoie de o programare medic neurolog bun București, tot ce ai de făcut este să ciulești bine urechile în jur, să vezi pe cine recomandă oamenii și pe cine nu recomandă.

Este exact ca în cazul dentiștilor. Atunci când auzi pe X sau pe Y ca se plâng de medicul dentist Z, e clar că nu te vei duce nici tu la el. Cu neurologul la fel, din păcate în România zilelor noastre e destul de simplu să intri și să termini la medicină. Cunosc cazuri de oameni care au intrat la Facultatea de Medicină din București deși aveau media 5 și ceva la Bacalaureat, ceea ce mi se pare strigător la cer. Pe altă parte acest lucru explică diferența de calitate între medici pentru că e clar că cel care 20 de ani a învățat de 5, nu are cum dintr-o dată să fie de nota 10.

Cel mai bun neurolog din București îl mai poți găsi și pe internet, în ziua de azi Google este sfânt. În Google este o adevărată bază de date cu păreri pro și contra legate de absolut orice, inclusiv de cel mai bun neurolog din București. Dacă ai nevoie de o programare neurologie cu siguranță ai face bine să asculți vocea netului, cel mai bun feedback pe care-l poți primi într-un timp relativ scurt. În plus, mai există și Consultăcklick.ro, un site ce-ți aduce în prim plan cei mai buni medici din București.

Chiar dacă termenul de cel mai bun rămâne oarecum așa, suspendat într-o filozofie personală, cu siguranță cu puțină informare și feedback putem să descoperim servicii de foarte bună calitate. Tot ce avem de făcut este să investigăm puțin variantele măcar pe internet dacă în realitate nu avem nici o pistă după care să ne facem o părere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here