Home Diverse Te-ai gandit vreodata sa lucrezi la videochat?

Te-ai gandit vreodata sa lucrezi la videochat?

596
0

Eu pun aceasta intrebare tuturor domnisoarelor care doresc sa faca ceva cu viata lor, insa nu au avut sansa sa aiba o pregatire profesionala asa cum ar trebui, pun aceasta intrebare acelor domnisoare care doresc sa castige niste bani seriosi cu care sa isi indeplineasca visele si asa mai departe. Viata in Romania nu este tocmai roz, nu iti da nimeni nimic degeaba, daca doresti sa iti indeplinesti visele trebuie sa lupti mai ceva ca intr-un razboi. Pentru unele tinere, jobul la videochat live poate sa fie solutia rezolvarii problemelor daca indeplinirea viselor tine de bani, si in 90% din cazuri cam de bani tine.

Stiu ca in Romania inca exista prejudecati, inca exista oameni care te considera curva daca ai un job la videochat. Asta e tara, din pacate, lucrurile nu se vor schimba peste noapte. Oamenii vorbesc mult si prost in tara asta, fara sa se documenteze inainte, judeca pe X si pe Y fara sa stea doua secunde pe ganduri inainte si sa analizeze putin situatia. Videochatul nu are nici o legatura cu cea mai veche meserie din lume, din contra, este un concept modern care in strainatate exista de ani de zile.

Exista doua modalitati de a lucra la videochat, dupa cum urmeaza:

  1. Daca esti din Cluj te poti angaja la un studio videochat Cluj-Napoca. In orasele puternic industrializate din tara exista asemenea posibilitati. Sunt orase in care mentalitatea este putin schimbata si permite dezvoltarea videochatului. Sau mai bine zis oamenii au treburi mai importante de cat sa barfeasca pe X si pe Y. Grija altuia nu prea mai exista in aceste orase precum Cluj-Napoca.
  2. Daca esti din alt oras in care nu exista studiouri de videochat, poti lucra de acasa daca esti dispusa sa investesti putin. Poate ca nu e nevoie sa bagi cine stie ce bani daca ai un PC performant si o conexiune foarte buna la internet. Da, din pacate daca nu ai internet de calitate, nu poti lucra de acasa. Daca te intereseaza aceasta varianta, ia legatura cu Studio20 pe Twitter si vei afla mai multe detalii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here