Home Diverse Cat de des schimbi periuta de dinti?

Cat de des schimbi periuta de dinti?

527
0

Din punctul meu de vedere, igiena orala este foarte importanta. O igiena orala foarte buna poate fi intretinuta daca tineti cont de doua aspecte: schimbul pastei de dinti la aproximativ o luna maxim doua pentru ca microbii sa nu apuce sa se obisnuiasca cu ea si schimbul periutei in sine o data pe luna deoarece intre firele acesteia isi pot face casa diferiti bacili si microbi nu prea prietenosi cu noi, oamenii.

Daca schimbatul pastei de dinti e floare la ureche, cu periuta de tinti e mai dificil pentru ca unii dintre noi suntem mai tehnologizati putin si am cumparat o periuta de dinti electrica, cu baterii. Are cateva capete insa ce facem cand le terminam? Ei bine, daca ai cumparat o periuta de dinti electrica precum cea de aici, gasesti capete pentru ea si separat. Nu-ti imagina ca trebuie sa cumperi o alta periuta doar pentru a beneficia de capetele de schimb. Faci comanda online si stai fara grija.

Periutele electrice din ce in ce mai cautate

Insist destul de mult pe aceste lucruri intrucat daca avem o igiena orala precara o sa ajungem inevitabil la dentist. Cum toti stiti, tratamentele stomatologice sunt extraordinar de scumpe si ar fi bine sa prevenim, nu sa tratam. Putem sa prevenim cariile si diferitele afectiuni atata timp cat avem o igiena orala buna si putem face acest lucru fara mari batai de cap.

Apropo de cei care folosesc periute electrice, trebuie sa stiti ca acestea sunt foarte bune. De fapt, studiile au aratat ca periajul electric este mult mai eficient de cat cel clasic. Pana la urma acesta este rolul tehnologiei, sa aduca un mic upgrade, o mica imbunatatire a traiului pe care il avem. Periutele electrice desi sunt de mult timp printre noi, abia in ultimii ani au inceput sa fie mai cunoscute, poate si din pricina pretului putin mai mare fata de o periuta de dinti normala.

Nu cred ca ar trebui sa fie o problema faptul ca o periuta de dinti electrica costa putin mai mult. Pana la urma, eficienta isi spune cuvantul si atata timp cat urmarim sanatatea, suntem cam oblicati sa alegem aceste solutii, aceasta tehnologie mai noua.

Previous articleEsti dispus sa schimbi cafeaua?
Next articleDin nou retro
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here