Home Diverse Cum alegi banca atunci cand ai nevoie de un imprumut?

Cum alegi banca atunci cand ai nevoie de un imprumut?

479
0

Atata timp cat vei trai in Romania nu vei putea face nimic fara banca. Salariile sunt mici si nu vei reusi niciodata sa pui bani de-o parte astfel incat sa iti cumperi o masina sau o casa. Discutam aici despre romanul cinstit care chiar traieste din salariu, nu despre functionarul corupt, baiatul destept care intotdeauna castiga licitatii pe la Primarie si asa mai departe. Daca esti cinstit in tara asta ai toate sansele sa mori de foame.

Ei bine, tocmai astia cinstiti sunt cei care au nevoie de banci, culmea, nu? Adica dupa ce ca sunt trasi pe sfoara de stat si de societate, mai au ocazia sa fie luati in stamba si de banci cu comisioane ascunse si dobanzi abuzive, greu de suportat. Ei sunt cei care au nevoie de credite fie ipotecare fie de consum pentru a-si duce traiul de pe o zi pe alta incercand intotdeauna sa evolueze.

Cum alege un om cinstit banca pentru un credit?

Desi in societate banca isi alege imprumutatul socotind dupa numarul de documente cerute si luate la purificat, exista unele locuri unde nu se pune problema de asa ceva. Exista locuri in care logica este la ea acasa si clientul este tratat ca un client, nu ca un privilegiat.Din cate am vazut eu, majoritatea bancilor se uita la tine ca si cum ele ti-ar face o favoare ca-ti acorda creditul, nu tu le-ai face o favoare lor ca le aduci niste foarte multi bani in casierii.

Unul dintre aceste locuri despre care va povesteam mai sus se numeste Banca Transilvania, banca pe care o puteti accesa aici sau pe bancatransilvania.ro. Indiferent ca aveti nevoie de bani pentru firma, pentru casa, pentru programul Prima Casa 4, pentru nevoi personale, masini, etc, intotdeauna veti gasi pe cineva capabil sa discute amabil cu voi si sa incerce sa va ajute. Asta conteaza cel mai mult pana la urma, sa fie la birou cineva care vrea sa ajute dar si sa faca un ban.

Orientati-va intotdeauna catre cei care doresc sa va ajute, nu catre cei care va privesc ca pe niste nimeni fara valoare, ca pe niste nevoiasi, cersetori, oameni pe care ii ajuta din mila si cam atat. Evitati bancile care va baga pe sub nas comisioane ascunse si dobanzi ciudate, abuzive… Orinetati-va catre Banca Transilvania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here