Home Diverse Ce se-ntampla-n Bucuresti?

Ce se-ntampla-n Bucuresti?

434
0

Bucurestiul este orasul ce nu doarme niciodata. Este capitala Romaniei, stat european, metrolopa cu peste 2 milioane de locuitori. Bucurestiul este locul in care visele devin realitate si in care salariul minim pe economie nu este atat de predominant precum in provincie. Cu cat un oras este mai puternic industrializat cu atat nivelul de trai este mai ridicat, cu atat oamenii o duc mai bine, au salarii mai mari si asa mai departe.

Ce se-ntampla-n Bucuresti?

Cum adica ce se intampla? Or sa intrebe unii… Pai bine, e un oras atat de mare si de dezvoltat, insa de unde aflii ce se intampla in el din punct de vedere cultural de exemplu? Nu prea sunt site-uri pe net in afara de zileisnopti.ro care sa centralizeze asemenea informatii. Bineinteles ca mai sunt ceva tentative de proiecte, insa nu te poti baza pe ele, au informatii eronate, ca la romani… Doar nu suntem in stare sa lucram serios… Tot superficiali asa cum ne-a lasat Ceasca am ramas…

Acest site, respectiv zilesinopti.ro se ridica deasupra oricarui proiect asemanator pentru ca pe langa indormatii culturale, teatru, film, mai vine si cu informatii despre localuri, restaurante, cluburi, magazine si asa mai departe. Este un almanah foarte folositor, actualizat la zi, ce reuseste sa va puna la dispozitie informatii complete despre Bucuresti, orasul care nu doarme niciodata.

In Bucuresti se intampla de toate si ma gandeam ca poate ar fii o idee buna sa ma mut acolo. Atata timp cat locuiesti intr-un oras de provincie, pierzi totul. Nu ai ocazia sa te dezvolti asa cum trebuie, esti limitat. Severinul de exemplu este unul dintre cele mai sarace orase de provincie din tara, mort din punct de vedere indistrial si economic.

Poate ca peste vreo doi ani, cand termin cu creditele facute pe la bancile din Severin o sa reusesc sa ma mut la Bucuresti. Pana atunci, nu cred ca am destui bani si pentru banci si pentru chirii prin capitala. Ideea e destul de simpla oricum, atata timp cat locuiesti intr-un oras de provincie nu ai nici o sansa sa faci nimic in viata, in mod cinsitit… Ca tot m-am intalnit ieri cu fostul meu patron, de la productie publicitara, isi luase Mercedes de 50.000 de euro si mereu ma intrebam cu ce bani, caci spiritul lui antreprenorial a bagat in faliment toate firmele pe care le-a avut. Ma refer la oamenii care muncesc cinstit doar, nu la toti escrocii.

zilesiu nopti

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here