Home Diverse Cadoul pentru ea sau pentru mine?

Cadoul pentru ea sau pentru mine?

821
0

Clar si fara nici cea mai mica discutie, femeile sunt cele mai mari devoratoare de material textil de pe planeta. Nu sunt niste monstrii ce mananca materialul, ci niste fiinte care il cumpara cu tonele. Departe de mine gandul misogin din aceasta afirmatie iar in cele ce urmeaza, o sa va prezint o modalitate de a trage spuza pe turta noastra.

Daca femeile adora hainele, de ce sa nu profitam si sa le facem cadou lenjerie de dama ceva mai sexy? Toti barbatii vor sa isi vada iubitele dezbracate cat mai des si cat mai mult si facandu-i cadou asa ceva … intelegeti aluzia, nu? M-am gandit sa cumpar si un costum de craciunita prin noiembrie, caci se apropie sarbatorile si e vremea cadourilor.

Din pacate, femeile nu obisnuiesc sa ne faca cadouri de-astea, nu am primit niciodata cadou chiloti pentru barbati de ziua mea sau in preajma celor sfinte. Toate cumparate bineinteles de la Sevensins, Str. Orzari . Sa fie oare femeile mai credincioase? Sa considere un pacat asemenea daruri? Nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc la asta cu toate ca femeile in ziua de azi numai pudice nu mai sunt… E de ajuns sa treci pe langa curtea unui liceu ca sa le auzi cum injura, dar asta e deja alta discutie si nu vreau sa o dezvolt aici. Caracterul feminin s-a cam schimbat in ultimii ani si nu spre bine, din pacate.

Ideea e ca femeile adora cadourile, adora sa fie rasfatate si sa aiba multe haine. Putem profita de acest lucru si impuscam doi iepuri dintr-o singura lovitura: avem parte de mult mai multa atentie si reusim sa le facem fericite prin aceste mici cadouri. Atata timp cat nu se ajunge la 3 dulapuri de haine cum are sora mea, totul e bine. Cred ca pana la urma o sa imi deschid un mic second hand acasa, doar asa pot scapa de hainele ei pe care nu vrea sa vina sa le ia de aici. S-a mutat de 4 ani si le-a lasat de izbeliste. Sunt sigur ca exista fete care s-ar bucura de ele.

 

sevensins

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here