Home Diverse Modernizarea accesului

Modernizarea accesului

484
0

Tin minte cand eram mic, magazinul din coltul blocului se deschidea dimineata pe la ora 7 si se inchidea tarziu in noapte, undeva la ora 12. Ei bine, noaptea cand il inchideau era un adevarat ritual. Se incuia usa apoi, peste usa, un grilaj mobil era tras si incuiat cu un lacat mare, cat o zi de post. Paradoxul acelor vremuri era ca, cu cat cumparai un lacat mai mare, cu atat era mai usor de desfacut fara cheia din dotare. Il deschideam cu bete, cu sarme si chiar cu chei pe care le aveam asupra noastra de la alte lacate. Pai cam asa erau lacatele prin anii 90, le cumparai ieftin si le desfaceai cu orice cheie.

Astazi nu mai este nevoie de lacate decat in situatii exceptionale iar securitatea lor s-a imbunatatit destul de mult. Se merge mai mult pe acces pe baza de carduri rfid inidferent ca discutam de banci sau de magazine. Aceste carduri au multiple intrebuintari si au imbunatatit destul de mult calitatea securitatii.

Am observat o tehnica foarte performanta si pe partea de fidelizare clienti. Majoritatea apeleaza la carduri de plastic pe care clientii sa nu le mai arunce. Din proprie experienta stiu ce inseamna fidelizarea clientilor. Daca le dai hartie o arunca imediat, in schimb, cardul de plastic il pastreaza. Cei interesati pot sa caute preturi pentru o imprimanta termica si vor ajunge la concluzia ca e destul de rentabil atata timp cat lucrezi la o startegie pe termen lung.

Tehnologia permite destul de multe in anul 2014 si trebuie sa profitam de ea cat mai mult, mai ales ca este conceputa sa ne ajute si sa ne scoata din bucluc atunci cand avem nevoie. Nu exista motiv pentru care sa ramanem invechiti si sa refuzam adaptarea la nou atata timp cat tehnologia lucreaza in favoarea noastra.

printcard

Previous articleSony Power
Next articleModern sau retro?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here