Home Diverse Rovinieta Online

Rovinieta Online

898
0

In sfarsit un site care te salveaza de grija rovinietei.

www.roviniete.ro se adreseaza celor care ori le e greu sa stea prin peco dupa rovinieta ori celor care mai uita sa o cumpere. Nu toata lumea merge cu masina in afara orasului zilnic incat sa o cumpere o data pe luna sau pe an… asa ca lumea mai uita sa o cumpere si amenzile pe care le poti primi daca nu o ai sunt destul de mari.

Am studiat putin site-ul si la prima vedere este destul de ok. Poti cumpara rovigneta prin OP sau ONLINE de la 7 zile in sus pentru masinile din categoria “B”.

Sincer sa fiu, mie niciodata nu mi-a placut sa stau la cozi. Indiferent ca e vorba de platit curentul sau ratele sau de cumparat ceva. Daca lucrurile se pot simplifica este foarte bine si acest site chiar simplifica treaba. Iti ia o grija de pe cap.

Insa lucrul cel mai interesant mi se pare altul. Daca va faceti cont pe www.roviniete.ro aveti la dispozitie un modul gratuit de alerte prestabilite (alerta RCA, CASCO, rovinieta, zile de nastere, etc.) dar si posibilitatea de va crea propriile alerte. Cu alte cuvinte veti primi alerte cu putin inainte de expirarea rovinietei, asigurarii, etc.

De asemenea, site-ul contine link catre Viniete Ungaria. Pentru cei ce se deplaseaza inafara tarii este o grija in minus faptul ca isi cumpara rovinieta ONLINE. Stim cu totii ce amenzi draconice au ungurii.

Drum BUN si fara incidente!

Previous articleNebunie Iulian Canaf
Next articlePapuci pt test drive
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here