Home Diverse Merită să cumperi o Dacia Logan nouă?

Merită să cumperi o Dacia Logan nouă?

564
0

Dacia Logan Am tot auzit în jurul meu discuții despre Logane și despre părerea avizată sau neavizată a prietenilor referitor la investiția într-un Logan nou. Atunci când discutăm despre un Logan nou, discutăm despre undeva la 10.000 de euro, plus sau minus câteva mii în funcție de dotări sau de ofertele existente. În România oamenii dacă au 10.000 de euro pe care pot să-i cheltuie pentru o mașină, cu siguranță 95% dintre aceștia se vor orienta către piața auto second hand și își vor cumpăra un Audi, BMW, un Mercedes sau orice altă marcă de mașină pe care nu-și permit să o întrețină. Un kit distribuție Logan de pe AutoAtu.ro costă undeva la 300 de lei așa că automat această mașină intră în sfera celor simplu și ieftin de întreținut. Nu știu ce kit de distribuție de Mercedes, Audi sau BMW costă 300 de lei, așa că din punctul meu de vedere Loganul este foarte ok.

Prețuri Kit de distribuție Auto Atu
Prețuri Kit de distribuție Auto Atu

Merită să cumperi un Logan nou dacă ești genul de om care se gândește la o investiție eficientă pe termen mediu și lung. Am spus de multe ori că indiferent de marcă, o mașină nouă nu se compară cu absolut nimic. Eu unul aș fi întotdeauna de acord cu achiziția unui Logan decât cu achiziția unui BMW pentru care aș fi nevoit să scot 3000 de RON doar pentru kitul de distribuție.

Kitul de distribuție Dacia Logan este mult mai ieftin și aș spune că este perfect pentru puterea de cumpărare a românului de rând. Toată nebunia asta cu mașinile străine pe care le cumpărăm dar nu le putem întreține trebuie să ia sfârșit odată și odată așa că înclin să cred că în viitorul apropiat tot mai mulți oameni vor fi atrași de ideea de a avea o mașină nouă, în detrimentul uneia în care va fi nevoie să bage mereu tone întregi de bani. indiferent de marcă, mașina nouă este mult mai rezistentă decât una care costă tot 10.000 de euro dar este la mâna a doua și are deja 10 ani vechime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here