Home Gandurile mele Vize SUA – De ce americanii nu le vor scoate pentru români

Vize SUA – De ce americanii nu le vor scoate pentru români

89
0

Există multe voci care spun că din moment ce noi găzduit scutul anti-rachetă al americanilor la Deveselu, și românii ar merita să fie lăsați să meargă în SUA fără să mai aibă nevoie de viză. Ei bine, acest lucru nu poate fi valabil din două motive.

Vize SUA – De ce americanii nu le vor scoate pentru români

  1. Românii sunt un popor care emigrează – după sirieni, românii se află pe locul 2 în lume la capitolul emigrare. Fără să intre în discuție SUA, din România pleacă anual 35.000 de cetățeni definitiv peste hotare, conform statisticilor Institutului Național de Statistică. Dacă românii ar putea merge fără vize SUA, s-ar duce cu milioanele.
  2.  Rromii care ajung acolo ilegal fac ravagii – internetul este plin de clipuri cu rromi care fac ce fac ei de obicei și prin România și prin toată Europa, iar când li se cere actul de identitate, evident, sunt români. Mai jos aveți o serie de clipuri care demonstrează faptul că nici măcar în SUA nu mai putem scoate nasul din cauza lor.

Cred că realizăm cu toții că s-ar umple America de acești veșnici alergici la muncă, datorită buletinelor de România pe care le au. Vă las să vedeți clipurile și sper să nu vă enervați la fel de tare cum m-am enervat eu când am văzut cu ce escrocherii umblă pe acolo cetățenii de etnie rromă.

Cerșesc bani la semafor pentru o fată de 20 de ani care a decedat

Fură de prin magazine

Cerșesc printre mașini și vând produse contrafăcute

Escrocherii care au la bază furtul de identitate

Alte escrocherii cu înmormântări de copii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here