Home Gandurile mele Parcul auto al României, plin de rable

Parcul auto al României, plin de rable

61
0

Tot auzim știri pe la TV că parcul auto al României este plin de rable, de mașini mai vechi de 15 ani și așa mai departe. Întrebarea mea este de ce se miră lumea? Ca și cum România ar fi Germania și oamenii ar prefera să umble cu niște rable în loc să-și cumpere mașini noi.

Cum naiba să cumperi mașini noi în România când salariul minim pe economie este undeva la 400 de euro pe lună? Păi cu banii ăștia nu poate un singur om să supraviețuiască de la o lună la alta dacă stă în chirie, ce să mai zicem de rate la mașini și așa mai departe?

Parcul auto al unei țări nu este altceva decât oglinda societății. Dacă oamenii trăiesc bine, vezi pe stradă mașini modeste și foarte întreținute. Dacă oamenii trăiesc în sărăcie, vezi pe stradă rable vai mama lor și pe alocuri, numai mașini foarte scumpe, cumpărate din hoții, corupție și alte mișmașuri specifice țărilor de lumea a 3-a.

Uitați-vă la Olanda de exemplu, sunt și mașini de lux dar nu așa multe. În schimb, vezi mașini vechi dar foarte întreținute pentru că nicăieri în lume nu există o țară în care să fie bogații majoritari. Altfel, nu ar mai face nimeni niciun ban dacă nu ar mai exista săraci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here