Home Gandurile mele Lipsa de responsabilitate și nesimțirea oamenilor se vede în trafic

Lipsa de responsabilitate și nesimțirea oamenilor se vede în trafic

65
0

Cred că mulți dintre noi am pățit treaba asta în trafic, adică să dăm peste un nesimțit care deși greșește, tot el este cu gura mare. În loc să-și asume greșeala și să-și ceară scuze, începe să vocifereze. Bine, există și posibilitatea ca persoana respectivă să nu fi făcut școala de șoferi vreodată, întrucât în România un permis de conducere se poate cumpăra cu maxim 4000 de euro. Oricum, cred că sunt situații mult mai des întâlnite de nesimțite și neasumare decât de șpagă.

Ar mai fi și trecerile pentru pietoni, unde se întâmplă să stai minute bune fără să oprească nimeni să-ți acorde prioritate. Din 10 mașini 7 trec nepăsătoare. Nu cred că sunt atât de mulți cei cu permisele luate pe șpagă, dar sunt exagerat de mulți oameni super nesimțiți, super egoiști, pentru care în lumea aceasta ceilalți nu mai contează absolut deloc. Când ești cel mai mare nesimțit de pe planetă te doare în fund de cei din jur, mai ales dacă te ajută și Poliția Rutieră, în sensul că nu mai stă la pândă la trecerile pentru pietoni cum stătea în trecut. Șoferii nu mai au frică și au devenit nesimțiți.

A, și dacă cumva îndrăznești să pășește pe trecere, ori ți se reproșează că te arunci, ori șoferii care opresc devin super nervoși și ambalează mașinile ca ultimii disperați. Din păcate trăim într-o țară în care cam asta este rația nesimțirii, 7 din 10. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă ar începe poliția să stea din nou pe la trecerile pentru pietoni, 70% dintre șoferi ar trebui să rămână fără permisele de conducere, o realitate de necontenit în România anului 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here