Home Gandurile mele Are si părți bune Tik Tok ăsta…

Are si părți bune Tik Tok ăsta…

68
0

De multe ori am criticat această aplicație, și din motive bine întemeiate, precum încurajarea cerșetoriei și jupuiala creatorilor de conținut. E o aplicație în care creator de conținut devine cel care face 1000 de urmăritori prin diverse fente apoi dă drumul la LIVE, fără să vorbească nimic, începe să ceară cadouri de la fraierii care se uită.

Există însă și părți bune ale aplicației, există și oameni pasionați care reușesc să iasă în evidență cu lucruri interesante, nu doar cu cerșetorie. Sincer, aș putea înțelege și cerșetoria până la un punct, dar asta ar însemna ca persoana care primește bani să ofere ceva în schimbul lor. Să primești bani așa doar că stai ca o vită împăiată în fața camerei… Nu înțeleg.

Se primesc bani și pe Twitch, și pe YouTube, și pe alte platforme online destinate creatorilor de conținut. Însă pe acele platforme se oferă conținut în schimbul susținerii. E foarte important să pricepem acest aspect al creatorului de conținut susținut de urmăritori, însă din moment ce pe Tik Tok nu creează nimeni niciun conținut, cine să susțină pe cine?

Părțile bune ale Tik Tok se leagă evident de oamenii cu pasiuni comune care reușesc să se regăsească prin intermediul acestei rețele de socializare, să comunice unii cu alții, să socializeze, să se ajute reciproc atunci când au nevoie de câte ceva, vreun sfat ori vreo piesă pentru aparatele pentru care au aceste pasiuni. Desigur, audiențele în aceste cazuri nu se duc în 5000 de oameni ca în cazul garoilor care se înjură reciproc în miezul nopții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here