Home Gandurile mele Toți milionarii români sunt cinstiți … până îi saltă mascații. Cât despre...

Toți milionarii români sunt cinstiți … până îi saltă mascații. Cât despre milionarii fake…

92
1

E un oarecare trend în ultima vreme în România, cu milionarii ăștia, mari oameni de afaceri, de succes care se tot afișează în mediul online. Fac ei ce fac, peste ceva timp îi cam saltă mascații din pat, îi bagă pe la pușcărie de cinstiți ce sunt ei, din cauza modului curat în care și-au făcut milioanele de euro cel mai probabil.

Eu am o vorbă, milionarii adevărați nu au ce căuta în mediul online, eventual doar să se uite. Un milionar care muncește de dimineața până noaptea nu cred că are timp să se apuce să facă el Tik Tok sau YouTube sau Instagram. Oamenii sunt preocupați să-și dezvolte afacerile nu cred că ar prefera să piardă vremea într-un mediu care nu-i ajută cu nimic.

A, oamenii care pierd vremea în mediul online poate o fac cu alte scopuri. Poate vor să pară milionari în ochii fraierilor care-i urmăresc. Atunci are logică să te apuci să-ți faci conturi de Facebook, Instagram, Tik Tok și să stai la cerșit toată ziua, tu mare om de afaceri, multi milionar în euro. Când doar pari milionar, normal că nu ai ce afaceri să îngrijești.

Singura ta afacere devine internetul, de unde încerci să mulgi cât se poate de mult, prin reclame la CarVertical, prin cerșetorie pe Tik Tok și așa mai departe. Oameni buni, nimic din ce vor milionarii de pe internet să vă arate nu este adevărat. Oamenii care au afaceri grele sunt prea ocupați să aibă grijă de ele, nu au vreme de internet și nici nu sunt dornici să se afișeze, nu suferă de atenție.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here