Home Gandurile mele Îmbătrânim la coadă la Profi

Îmbătrânim la coadă la Profi

107
1

De fiecare dată când merg la Profi să cumpăr ceva, orice, aproape că ajung să-mi blestem zilele. Băi frate niște cozi acolo de zici că n-au decât un singur angajat în tot magazinul. Nu am înțeles niciodată de ce mai intră lumea să cumpere de la Profi din moment ce acest magazin își bate joc de clienți și-i umilește cu aceste cozi infernale. Eu am ajuns să intru la ei doar duminică dacă nu e deschis ceva de cartier.

Bine, mi s-a întâmplat uneori să văd cozi mari în magazin și angajați care stau la țigară afară, chiar în ușa magazinului, așa că până la urmă nu știu care o fi adevărul. Ori au angajați care trag chiulul de la muncă cât pot ei de mult, ori au genul de management axat pe suprasolicitarea angajaților, în sensul că angajează 5 oameni și apoi îi muncesc cât pentru 15.

La Profi mi s-a părut din start că există o mentalitate de patroni de sclavi, genul acela de patroni care nu te lasă nici să respiri dacă cumva ai o clipă liberă. Dacă nu e nimeni la casă trebuie să pui marfa pe raft ori să faci curat prin magazin, ori să recepționezi marfă, etc. Sunt practic 3 sau 4 job-uri într-unul singur iar angajatul ce să vezi, primește un singur salariu deși într-o zi de muncă face 4 job-uri diferite. O mizerie a ajuns munca la privat în România, ăsta este adevărul, și de asta toți oamenii încă buni de muncă se cară dracului în străinătate.

1 COMMENT

  1. Eu daca as avea putere as inchide pe loc supermarketurile astea aparute ca ciupercile dupa ploaie, care umilesc clientii cu cozi. Oamenii din necesitate stau la coada, dar altfel, nu ar merita sa aiba clienti absolut deloc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here