Home Gandurile mele 50% din banii de pe roviniete se duc pe salariile bugetarilor din...

50% din banii de pe roviniete se duc pe salariile bugetarilor din CNAIR

260
0

Absolut incredibil ce se întâmplă în România. Conform statisticilor, jumătate din banii adunați pe roviniete se duc pe salariile bugetarilor angajați în CNAIR. Acum, nu știu dacă sunt exagerat de multe sinecuri acolo astfel încât să toate ca termitele jumătate din tot ce se încasează, ori pur și simplu au niște salarii atât de nesimțite încât nici nu ne putem imagina noi, muritorii de rând.

Cam așa stau lucrurile la stat, banii vin într-un fel de sac fără fund din care fiecare-și face salariul cât vrea la nivel de instituție. Sunt niște oameni care nu aduc plusvaloare în societate, nu produc nimic, doar toacă precum termitele. Din punctul meu de vedere, peste 70% din aparatul bugetar ar trebui concediat, căci sunt prea mulți și nu fac nimic bun pentru mersul în regulă al instituțiilor publice.

Și-au adus rudele, prietenii, s-au băgat unii pe alții pe funcții deși nu aveau nici cea mai mică competenți și astfel s-a ajuns ca astăzi nicio instituție publică să fie performantă. Toate instituțiile sunt varză, mai ales CNAIR care în loc să repare drumurile pentru care plătim roviniete, plătește fel de fel de terchea-berchea incompetenți, aduși pe funcții doar pe bază de pile, recomandare de partid sau șpagă.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here