Home Diverse Cum obtii in timp record un credit rapid pana la salariu

Cum obtii in timp record un credit rapid pana la salariu

846
0

Viata ii poate pune pe multi oameni in fata unor provocari. Pentru ca evenimentele neprevazute, prin natura lor, apar in general atunci cand sunt poate cei mai nepregatiti, oamenii trebuie sa le faca fata din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Uneori efectiv este nevoie de bani in cateva ore, iar solutia o reprezinta un credit online rapid prin intermediul caruia problemele se pot rezolva.

Cat dureaza sa obtii un imprumut online

Institutiile financiare nebancare (IFN) au aparut ca o alternativa mult mai rapida si simplificata de acordare a creditelor, spre deosebire de cele bancare care necesita dosare voluminoase, timp mult de asteptare, pentru analiza dosarului si obligativitatea unor garantii de care solicitantul trebuie sa dispuna. Un imprumut IFN online este una dintre cele mai rapide metode de a obtine suma necesara de bani. Unele institutii financiare din aceasta categorie promit chiar imprumuturi rapide in doar 10 minute. Tot ce trebuie sa faca solicitantii care beneficiaza pentru prima data de un astfel de serviciu este sa-si creeze un cont pe site-ul IFN-ului respectiv, sa solicite suma dorita si, dupa trimiterea solicitarii, sa astepte timp de cateva minute decizia de creditare.

Care sunt conditiile generale de eligibilitate

Pentru a putea solicita un astfel de imprumut online, IFN-urile impun cateva conditii de eligibilitate, care pot varia in functie de fiecare institutie in parte. Conform www.CreditRapid.ro, acestea sunt regulile principale care trebuie indeplinite:

  • varsta minima – 18 ani impliniti;
  • domiciliul solicitantului trebuie sa fie in Romania;
  • un numar de telefon personal si o adresa de e-mail valida;
  • carte de identitate sau buletin valabile;
  • cont sau card bancar;
  • venituri lunare care pot fi dovedite prin documente.

In cazul unui credit pana la salariu, care nu are o valoare mai mare de 5000 de lei, se pot returna banii integral sau in rate, in functie de preferintele solicitantului. In general, pentru primul imprumut, institutiile financiare ofera facilitatea de 0% dobanda, daca este rambursat pana la data scadenta. Mai multe detalii aici: https://creditrapid.ro/pana-la-salariu/.

Credit din confortul locuintei

Sunt mai multe avantaje ale acestor credite nebancare, precum: rapiditatea obtinerii banilor, putine acte care trebuie prezentate (de cele mai multe ori, cartea de identitate si un extras de cont sunt suficiente) si faptul ca se pot accesa in majoritatea lor online, din confortul propriei locuinte, Astfel, fara a mai sta la cozi, cu masca anti Covid-19 pe fata si asteptand uneori foarte mult, oamenii se aleg cu banii necesari in cont, pe care ii pot cheltui cum doresc, fie ca ii extrag pe toti odata sau ca efectueaza mai multe retrageri.

Exista insa si un dezavantaj important in cazul acestor imprumuturi online, de care toti doritorii trebuie sa tina cont: dobanda este mai mare ca in cazul creditelor bancare. In plus, clientii sunt sfatuiti sa fie atenti la conditiile de acordare, la comisioane si taxe, iar pentru acestea este nevoie de o relatie deschisa intre solicitant si IFN. Solicitantul trebuie sa ceara toate lamuririle necesare, astfel incat procedurile sa se desfasoare fara implicatii nedorite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here