Home Diverse Securizarea scărilor de bloc prin montarea de interfoane 

Securizarea scărilor de bloc prin montarea de interfoane 

981
0

interfoane Vremurile pe care le trăim sunt destul de agitate iar securitatea noastră și a familiei noastre este de departe cea mai importantă. Cu un trend tot mai ascendent al infracționalității în România, este de datoria noastră să ne protejăm cât mai bine. Interfonul instalat la o scară de bloc crește foarte mult gradul de securitate și oferă o protecție mult mai bună împotriva următoarelor posibile probleme.

Spargerile de apartamente

Securizarea scărilor de bloc prin intermediul interfoanelor fac aproape imposibilă misiunea hoților. Din moment ce aceștia nu mai pot să pătrundă în scara blocului, singura variantă pentru aceștia rămân apartamentele situate la parter. Din fericire în ultimii ani, au început să apară soluții destul de interesante și pentru protejarea apartamentelor situate la parter precum obloane securizate sau camere DVR. 

Escrocii care bat pe la uși pentru cauze umanitare fictive

Există foarte mulți oameni în România care urăsc visceral munca. Aceștia sunt dispuși să facă orice numai să nu se ducă la muncă inclusiv sunt dispuși să cerșească. Dacă cerșitul nu este o problemă atât de mare,  în momentul în care încep să bată pe la uși personaje suspecte pretinzând faptul că adună diverse sume de bani pentru cauze umanitare, cauze umanitare fictive evident, nu mai discutăm despre niște simpli cerșetori. Discutăm despre niște infractori care pot să se ducă la pușcărie lejer pentru înșelăciune și abuz de încredere. Interfoane instalate în scările de bloc țin la depărtare astfel de infractori. 

Escrocii care bat pe la uși cu metoda accidentul

S-au înmulțit foarte mult în ultimii ani bătrânii înșelați prin metoda accidentul. Există foarte multe escroci care află diverse informații despre copiii unor bătrâni, apoi le bat acestora la ușă pretinzând diverse sume de bani de care copiii lor ar avea urgent nevoie, întrucât au fost implicați într-un accident de circulație.  Bătrânii fiind persoane vulnerabile oferă acestora sumele de bani cerute fără să se informeze înainte dacă ceea ce  au auzit este și adevărat. De cele mai multe ori acești escroci scapă nepedepsiți iar cea mai bună metodă de a ne păzi de ei este interzicerea accesului pe scara blocului prin intermediul interfoanelor.

Potențiali violatori, tâlhari sau pedofili 

Există foarte multe probleme în România cu tâlharii, violatorii și pedofilii. Scările de bloc au devenit în multe cazuri locul perfect pentru astfel de fapte oribile, tocmai din cauza faptului că nu au fost securizate prin intermediul interfoanelor. Odată instalate aceste interfoane, nimeni nu mai poate pătrunde în interiorul scării blocului dacă nu are cheia de acces. Conform statisticilor oferite de Poliția Română, infracțiunile comise în scările de bloc securizate prin interfoane se apropie de zero în ultimele 12 luni. 

Securizarea scărilor de bloc prin montarea de interfoane este imperios necesară. Este singura metodă prin care ne putem păzi bunurile din apartamente de hoți, bunicii de escroci, femeile de tâlhării sau violatori și copiii de pedofili. Sunt niște fapte îngrozitoare care se pot petrece chiar sub nasul nostru și trebuie să fim conștienți de faptul că suntem principalii responsabili pentru sporirea securității în preajma caselor noastre. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here