Home Diverse Camionete de transport urban pe Gaz? Iata ce propune IVECO

Camionete de transport urban pe Gaz? Iata ce propune IVECO

968
0

Gazul natural comprimat – GNC, este un carburant ieftin, ecologic, o alternativă comodă la combustibilii clasici pentru autovehicule. Iveco s-a preocupat mereu de dezvoltarea și proiectarea unor autovehicule care folosesc GNC drept combustibil, oferind o varietate de modele pentru transportul de marfă, autovehicule ușoare, grele sau medii, care protejează mediul și se remarcă prin sustenabilitate.

Preocupat de principiilede proiectare ecologice, Iveco a conceput două modele de camionete destinate transporturilor urbane care folosesc GNC – Iveco Daily Hi-Matic Natural Power și Iveco Eurocargo Natural Power.

Conceput și dotat cu motoare puternice, noile camionete Iveco Daily cu combustibil GNC se evidențiază prin emisii reduse de noxe, lipsa de hidrocarburi și compuși de plumb iar cantitatea de particule emisă este mai scăzută cu 95% în comparație cu clasica motorină.

Noua gamă de la Iveco Eurocargo cu combustibil GNC oferă o economie clară în ce privește costurile cu combustibilul, fiind autovehicule din ce în ce mai preferate pentru flota de transport a multor firme și afaceri.

Noul Daily HI-MATIC Natural Power este cel dintâi autovehicul alimentat cu GNC ce beneficiază de o transmisie automată în 8 trepte de viteză, o soluție menită să rezolve situațiile complicate ale deplasărilor zilnice în orașele aglomerate. Silențios și perfomant, noul Daily Natural Power este preferat pentru servicii de livrări, transport urban sau orice alte întrebuințări în aria transportului de mărfuri ușoare. Șoferii care conduc aceste vehicul se pot baza pe performanțele sale, pe gradul ridicat de confort, stilul economic de transport și vor aprecia mai ales costurile reduse ale combustibilului. Motorul performant de 3 l. cu o putere generată de 126 CP este la fel de capabil ca și orice motorizare diesel, iar combustibilul GNC îi conferă atribute ecologice certe.

Transmisia  de tip HI-MATIC și motorul alimentat cu gaz oferă o reducere considerabilă a emisiilor de dioxid de carbon, în condiții de transport intens în aglomerările urbane.

Modelul  Iveco  Eurocargo Natural Power este comercializat în variante constructive  de 11- 16 tone, înzestrat cu un motor cu şase cilindri pentru un cuplu de 750 Nm. Cutia de viteze manuală cu 9 viteze sau cea automată sunt menite să confere performanțe sporite acestui vehicul. Compact, robust și ușor de manevrat, Eurocargo Natural power folosește combustibil ecologic GNC și este un model versatil, adaptat  unui trafic citadin intens dar și drumurilor lungi. Performanțele ecologice, poluarea redusă și fiabilitatea îl fac preferatul companiilor care doresc un mijloc de transport pentru marfă ce poate fi exploatat cu success pentru livrări nocturne, sisteme de aprovizionare, curierat.

Camionetele care utiliează  drept combustibil gazul natural comprimat au motoare perfomante la fel precum cele omoloage diesel, o capacitate de încărcare similară , dar un cost mult mai redus al combustibilului. Silențiozitatea motorului și noxele reduse recomandă modelele Iveco Natural Power pentru flote de transport urbane perfomante și fiabile. Fiecare din aceste modele sunt proiectate să genereze economie de combustibil, reducerea noxelor și o manieră ecologică de transport marfă.

Vehiculele  alimentate cu gaz natural comprimat – GCN, au acces liber în parcările subterane, se pot transporta pe feriboturi și au posibilitatea să circule în zone cu traficul restricționat, fiind ecologice și nepoluante. Toată gamă Iveco camionete cu GCN este proiectată în conformitate cu  normele Euro 6.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here