Home Gandurile mele Ce mai fură curierii Cargus…

Ce mai fură curierii Cargus…

1901
0

Am avut parte zilele trecute  de o experiență nouă: am fost furat de curierii Cargus. Haideți să vă povestesc pățania. Am vrut să comand de pe un site, un poster cu Stranger Things. Am intrat pe site am dat comanda,  am fost sunat de către magazin pentru confirmarea comenzii și mi s-a expediat coletul.  

Am ales ca destinația coletului să fie sediul Urgent Cargus din Drobeta Turnu Severin, și nu adresa mea de domiciliu, întrucât curierii Cargus vin întotdeauna la orele nepotrivite cel puțin la Severin. Am zis că mai bine mă duc eu la sediu și îl iau când am timp, sediul acestora fiind într-o zonă prin care eu trec zilnic. 

Ei bine, vine coletul, mă duc la ei la sediu să-l iau. Mi se înmânează un tub precum cel din imagine care mi s-a apărut așa cum gol, cam ușor, dar m-am gândit că și un poster, cam cât ar putea să cântărească? Am ajuns acasă am început să desfac coletul și ce să vezi, în tub erau doar facturile și niște abțibilduri trimise gratuit de către magazin, cu ocazia sărbătorilor Pascale. Măi să fie zic, prima și prima dată m-am gândit că poate au încurcat comenzile cei de la magazin și mi-au trimis din greșeală tubul gol.

Trimit mail la magazin și sunt sunat. De acolo, un domn îmi explică faptul că ei au expediat coletul în regulă, că există filmări pe care mi la trimis și mie ulterior, pe care se vede clar că cel care ambalează coletul pune posterul în tub, și mai spune că ieri discutase cu o doamnă care pățise ceva asemănător mie, respectiv comandase niște insigne iar la dânsa au ajuns doar jumătate din cantitatea care trebuia să fie. Evident cei de la Cargus ar fi furat  jumătate din conținutul coletului, ceea ce mi se pare absolut ridicol.

Am intrat pe internet și am văzut că cei de la Cargus mai iau reclamații făcute pentru astfel de gesturi, de fapt e plin internetul cu oameni nemulțumiți de faptul că au comandat lucruri pe internet și curierii Cargus au furat din colete. Nu știu, să fie oare o nouă metodă de pricopseală a celor care lucrează în curierat? Mi se pare absolut ridicol să te apuci să furi postere și insigne și toate minunile de pe lume, doar ca să faci tu un ban în plus. Magazinul respectiv a trimis un nou colet, și de data aceasta a venit ce trebuie. 

Nu știu,  pățania asta mă face să mă scârbesc și mai tare de România ca țară, de oamenii cu care sunt nevoie să împart oxigenul pe aceste meleaguri. Chiar atât de mărunți să fii devenit unii încât să fure postere și insigne pentru copii? Ce să mai zic, să le dea Dumnezeu după suflet. 

Previous articleBugetarii români l-au condamnat la moarte pe ursul Arthur
Next articleMasti de protectie ieftine si bune? Gasesti in oferta MedShield!
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here