Home Gandurile mele Bugetarii români l-au condamnat la moarte pe ursul Arthur

Bugetarii români l-au condamnat la moarte pe ursul Arthur

1103
0

Observ că se discută foarte mult pe tema ursului Arthur, ucis de nu știu ce prinț din Liechtenstein. Mulți românii s-au dus și au dat chiar review-uri negative pe Google proprietăților comerciale ale acestui prinț pe nume Emanuel. Cu ce a ajutat acest lucru situația? Cu ce a ajutat ura împotriva acelui om? Cu absolut nimic. 

Oamenii trebuie să-și dea seama că acest prinț Emanuel, nu a venit aici de capul lui. Nu sa trezit el peste noapte și a spus „Eu mă duc în România să mă omor urșii din pădure”. Nu, acesta a luat legătura bugetarii din România,  cu oamenii de prin ministere, cu cei care au putut oferi informații despre cum ar putea acesta să vâneze pe meleagurile noastre fără să fie efectiv  tras la răspundere, pentru că după cum știm în vânătoarea de trofee în România este interzisă, nu mai punem la socoteală faptul că ursul împușcat unde prințul Emanuel făcea parte dintre o specie ocrotită de lege,iar vânătoarea a avut loc de asemenea într-o arie protejată. 

Românii ar trebui să își verse nervii pe bugetarii care efectiv și-au vândut țara pentru a mia oară. Nu le mai ajung salariile de zeci și de sute de milioane, probabil au primit ceva șpagă pentru a facilita vânătoarea pentru prințul Emanuel. Ei ar trebui să fie luați în vizor de români, nu prințul Emanuel și în niciun caz proprietățile acestuia din  Liechtenstein, Austria sau pe unde mai face el business. 

Din punctul meu de vedere bugetarii care au permis această vânătoare trebuie băgați la pușcărie și nu oricum, ci puși la plată. Să dea înapoi toți banii pe care i-a încasat de când lucrează la statul român sub formă de salarii prime, sporuri, tichete de masă, tichete de vacanță, etc. 

Previous articleLivrare mancare la domiciliu Popesti Leordeni: Jar-Just a Restaurant
Next articleCe mai fură curierii Cargus…
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here