Home Diverse Secretele unei excursii reusite cu copiii

Secretele unei excursii reusite cu copiii

1622
0

excursiiExcursiile cu copiii nu este deloc o sarcina usoara. Inainte de a incepe sa adunati documentatia, sa discutati cu consiliul director si cu parintii despre excursia de vara a celor mici, va ajutam cu un mic ghid cu tot ce trebuie sa stiti despre o excursie cu copiii, intr-unul din autocarele/ microbuzele puse la dispozitie de compania noastra.

Alegerea mijlocului de transport potrivit

Autocarul ar putea fi prima solutie pe care o luati in considerare atunci cand analizati optiunile de transport, dar acestea nu sunt potrivite pentru fiecare calatorie. Autocarele sunt potrivite pentru excursii de lunga durata, cu un numar mai mare de pasageri, atunci cand este nevoie de extra spatiu pentru bagaje si pentru relaxare si confort.

Daca mergeti cu o clasa de copii la un muzeu in orasul vecin, atunci noi va recomandam sa inchiriati un microbuz. Totul depinde in primul rand de numarul de copii si de distanta parcursa.

Atentie! Nu uitati sa socotiti si persoanele insotitoare (mame, tati, asistenti, etc.) cand faceti lista de pasageri.

Recomandare: Cu Transcar SRL, transportul copiilor se transforma intr-o grija in minus. Copiii pot sa asculte muzica, sa aiba tot felul de activitati distractive sau pur si simplu sa se bucure de peisaje si plimbare. Soferii TransCar sunt extrem de profesionisti si bucurosi sa raspunda tuturor nevoilor dvs.

Siguranta

Nu putem vorbi despre autocare pentru copii fara sa vorbim despre siguranta. Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care oamenii ni le pun, in special parintii,  este daca autocarele sunt sigure?

Este de inteles aceasta ingrijorare, tinand cont ca copiii sunt cel mai de pret bun al nostru. In primul rand, autocarele TransCar SRL sunt de ultima generatie, fabricate in 2018/2019. Asta se traduce printr-un numar de dotari de siguranta ridicat, de un grad de confort sporit si de un mediu ambietic extraordinar.

In al doilea rand, soferii sunt instruiti in mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure. Avand o politica de sanatate si siguranta completa, ne asiguram ca toate vehiculele noastre sunt intretinute si inspectate la fiecare sase saptamani.

Comunicarea

In general, comunicarea cu personalul de conducere si cu soferii autocarelor/autobuzelor este esentiala pentru o calatorie reusita, dar este deosebit de importanta atunci cand cei transportati sunt copiii. Folositi-va de un grup de chat pentru a tine legatura cu parintii pe toata durata calatoriei. Ar trebui sa impartasiti inregistrarile, pozele, live feedurile, si, in cel mai rau caz, notificarile de urgenta si modificarile de itinerariu.

De asemenea, ar trebui sa pastrati documentele importante intr-un folder digital partajat. Aici pot fi incadrate informatiile medicale importante ale pasagerilor, accesibile rapid de catre cadre medicale, daca sunt cazuri speciale ( copii care au nevoie de anumite tratamente speciale, de medicamente, etc.).

Pe masura ce concepeti strategia de comunicare pentru calatoria dvs., nu uitati sa includeti parintii. Este nevoie de multa incredere pentru un parinte sa-si lase copiii sa calatoreasca fara el. Pastrati-i informati! Parintii ar trebui sa stie unde vor fi copiii lor si la ce ora vor fi acolo. De asemenea, acestia ar trebui sa aiba informatiile de contact ale soferului.

Cum sa fii un insotitor bun pentru cei mici

A fi un bun insotitor este mai mult decat sa stai intr-un autobuz scolar inconjurat de copii. Este o pozitie activa.

Trebuie sa fiti atenti in orice moment, mai ales daca calatoriti cu copii mici care au tendinta de a se rataci. Acesta este motivul pentru care este important sa colaboram.

Daca calatoria dvs. este mai lunga de 6 ore sau daca calatoriti noaptea, lucrati pe ture, astfel incat toata lumea sa fie in alerta. Alerta nu inseamna militarie! Inseamna a fi energic, a mentine pozitivitatea si a promova o atmosfera distractiva si prietenoasa.

De asemenea, veti dori sa va pozitionati ca un bun ascultator, mai ales daca calatoriti cu adolescenti. Fiti cineva la care pot veni toti cei din autobuz daca exista o problema, oricat de jenanta ar fi.

In cele din urma, nu te implica in fiecare moment si in fiecare experienta. Adolescentii doresc sa se simta independenti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here