Home Gandurile mele Ce faceți fraților cu 7 tone de haleală? Așa vă protejați voi...

Ce faceți fraților cu 7 tone de haleală? Așa vă protejați voi de Coronavirus?

1447
0

Tot văd prin presă sau chiar pe LIVE (am fost aseară prin Cora) oameni care cumpără tone de alimente, de frica unui virus gripal.

Băi fraților, voi nu vedeți că este o manipulare făcută de ăștia de la TV, să bage panica în voi, să mergeți să rupeți magazinele în două?

Că doar produsele pe care le cumpărați voi din magazine, își fac reclamă la TV, nu? Acele 7 tone de alimente pe care le cumpărați nu vă apără de niciun virus fraților.

Nici măcar în Italia unde s-au închis granițele, nu au dat-o oamenii în isterie cum au dat-o pe la noi. Dar bine, la ce să te aștepți de la un popor care de 30 de ani este prostit sistematic cu televizorul?

E normal să reacționeze în acest mod și cine sunt cei care au de câștigat? Televiziunile care fac averi din rating-uri și bineînțeles, producătorii care apar prin reclame.

Terminați fraților cu prostiile, chiar dacă se va declara carantină și la noi, vor exista soluții pentru a face rost de alimente. Nu se vor închide absolut toate magazinele.

Încetați să mai fiți penibili și să vă mai aprovizionați ca pentru un război atomic, după care 7 ani nu se va mai putea ieși la suprafață.

În plus, cu cât stați mai mult prin aceste magazine alături de alte persoane, cu atât cresc șansele să contactați virusul.

Cum ar fi să mergeți la cumpărături și în acea oră cât stă casierița să vă scaneze cele 4 coșuri pline cu alimente, să luați gripa asta de la cei care stau la coadă sau ceva?

Gândiți un pic, chiar dacă va fi carantină, nu va muri nimeni de foame.

Previous articleCocălăreala din YouTube Trending
Next articleAi nevoie de un avocat penal București? Iată cum trebuie să-l alegi
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here