Home Diverse Îți place să joci? 6 motive să te orientezi spre pariuri sportive...

Îți place să joci? 6 motive să te orientezi spre pariuri sportive online

896
0

pariuri sportive onlinePariurile sportive nu mai sunt demult o noutate în România. Nu cred că există tânăr care să nu fi jucat măcar o dată. Adevărul este că în România agențiile de pariuri sportive sunt destul de des întâlnite în orașe, e destul de simplu să intri să lași un bilet. În plus, în ultimii ani a apărut posibilitatea de a juca la pariuri sportive online, prin intermediul unor site-uri celebre internațional sau chiar prin intermediul caselor de pariuri românești care și-au dezvoltat platformele online astfel încât să poată fi folosite și pentru plasarea de mize, nu doar pentru simpla informare.

Observăm însă un aspect destul de interesant. În ciuda faptului că se facilitează tot mai mult conceptul de pariuri sportive online, agențiile de pariuri din orașe sunt mai mereu pline. Cred că mulți dintre cei care joacă în oraș nu prea știu care sunt avantajele plasării de pariuri sportive online. Vom trece în revistă în cele ce urmează cele mai importante 6 motive pentru care amatorii de cote și mize ar trebui să se orienteze spre case de pariuri online.

Îți place să joci? 6 motive să te orientezi spre pariuri sportive online

  1. Statul la calculator este mai confortabil. Eu unul nu am înțeles niciodată de ce ai pleca de acasă prin zăpadă, frig sau ploaie pentru a paria. Atât timp cât există case de pariuri online, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont la o astfel de entitate virtuală și să începi să pui bilete. Conceptul de pariuri sportive online vine de la occidentali. Ei au fost primii care s-au prins că a paria de acasă este și mai comod și mai ieftin.
  2. Ai acces rapid la ponturi online. Există site-uri de unde poți face rost de biletul zilei fotbal de exemplu. E foarte simplu să le accesezi și să-ți faci o idee despre ce bilet ai putea plasa. Aceste site-uri care oferă ponturi sunt foarte utile mai ales pentru cei care nu prea știu ce să joace în zilele în care nu prea sunt evenimente.
  3. Poți plasa mai multe bilete, mai rapid. La agenția din oraș, ca să poți plasa un bilet trebuie să-l dai agentului, iar agentul să-l bage în calculator. De cele mai multe ori se formează cozi iar procedeul de plasare a biletelor este unul destul de greoi. Dacă joci la pariuri sportive online, plasezi biletele instant. Nu mai trebuie să aștepți după nimeni. Un mare plus aici pentru casele de pariuri online.
  4. Procesul de încasare este mai simplu. Așa de simplu cum plasezi biletul, așa de simplu se face și încasarea. Casele de pariuri online îți livrează banii câștigați în contul tău, bani pe care-i poți retrage pe cardul cu care faci depunerile. Nu mai trebuie să te duci personal la o casierie în oraș pentru a te bucura de încasare. Oricum marea noastră majoritate folosește cardurile la cumpărături, așa că nu este niciun dezavantaj.
  5. Validarea conturilor nu mai este o corvoadă. În urmă cu vreo 4-5 ani când a apărut în România conceptul de pariuri sportive online, era o corvoadă să-ți faci un cont. Se cereau multe date, procesul erau unul greoi. Astăzi însă lucrurile nu mai sunt deloc așa. Atât timp cât ai peste 18 ani, un card personal, nu există niciun impediment. Dacă nu ai o problemă cu a trimite o poză la buletin pentru validarea câștigurilor, e ok.
  6. Ai parte de niște bonusuri interesante. Discutăm despre niște bonusuri pe care le vedem doar la case de pariuri online. În agențiile din oraș ele nu există. Aceste bonusuri se acordă de obicei atunci când îți faci cont pe site și sunt câteva condiții pentru a putea retrage banii câștigați din acest bonus. Oricum, sunt niște bani pe care-i primești gratuit pentru a juca la pariuri sportive online, la agențiile din oraș nu ți se acordă nimic.

Există și dezavantaje dacă joci la pariuri sportive online?

Dezavantaje nu prea sunt. Poate singurul dezavantaje este faptul că după ce câștigi, durează vreo 2 sau 3 zile până îți intră banii în cont, până se procesează online. Aici într-adevăr, lucrurile se mișcă un pic mai greoi dar pentru cine nu are timp de pierdut pe la cozi pe la agențiile din oraș, este ok. Sunt mulți care-și fac pariul zilei și dacă sunt jucători prind multe bilete pe lună. Chiar i-ar deranja dacă ar trebui să se ducă în oraș pentru fiecare în parte.

Există posibilitatea să nu-ți primești banii dacă joci la pariuri sportive online?

Este o temere fondată pe o mentalitate de hoți, specifică României. Trăim într-o țară în care paranoia este literă de lege pentru că aici toată lumea încearcă să păcălească pe toată lumea. Dacă mai punem la socoteală și faptul că oamenii încă se tem să nu li se fure banii de pe carduri atunci când fac cumpărături online, este justificată teama. Atât timp cât respecți regulile impuse de agențiile de pariuri sportive online, nu va fi nicio problemă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here