Home Gandurile mele Bani din YouTube – visul multor leneși care n-au prea dat nici...

Bani din YouTube – visul multor leneși care n-au prea dat nici pe la școală

1348
0

YouTube-le ăsta a început să ia mințile multor tineri în țara asta. Mulți vor să facă bani din YouTube, în special cei care n-au prea dat pe la școală, cei cărora nu le-a plăcut niciodată cartea, oameni care au pus mereu studiul pe ultimul loc. Sunt o grămadă care nu au nici măcar BAC-ul luat dar pozează în mari Youtuberi și mari câștigători la loteria vieții, unii chiar se laudă că nu au carte și că au reușit fără. Nu ați reușit bă nimic fără carte, ați reușit să trăiți din mila lumii doar, dar oricum voi sunteți prea slab dotați intelectual ca să vă dați seama că nu-i nimic de fală în a nu avea carte.

Și, oportuniști cum sunt de obicei majoritatea românilor, hop, s-au lipit de Youtube-ul ăsta, ajutați de o audiență majoritar juvenilă, care, la fel ca acestor indivizi, nu prea le place cartea. De obicei, oamenii care visează la saci de bani din YouTube sunt destul de leneși. Nu le place nici munca, nu doar școala. Dacă le-ar place munca nu i-ai mai vedea toată ziua pe LIVE pe YouTube, scălămbăindu-se în toate felurile posibile, în speranța că o să apară copiii care să le doneze bani cu cardurile de alocații ori cu cardurile părinților.

Nu mă înțelegeți greșit, nu am o problemă cu YouTuberii care chiar fac ceva. Chiar apreciez oamenii creativi, oamenii care fac LIVE-uri educative, oamenii de la care ai ceva de învățat. Ei da, ei merită și donații și toate cele. Cine sunt cei care n-au ce căuta pe YouTube am spus mai sus: cei care intră pe LIVE și nu fac absolut nimic, doar țipă ca disperații la un microfon sau își sparg televizoare în cap.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here