Home Gandurile mele N-ai voie să zici de rău despre primarii pesediști, din orice oraș...

N-ai voie să zici de rău despre primarii pesediști, din orice oraș ar fi ei

955
0

Comuniștii nu au acceptat niciodată critica. Oricât de slabi ar fi primarii pesediști, au grijă ca postacii lor să blocheze orice gând nemulțumit care-și face apariția timid printre zecile de comentarii de laudă, pe paginile de Facebook.

Același lucru se întâmplă și la Mehedinți, unde pagina de propagandă pesedistă a avut grijă să mă blocheze. De ce? Pentru că am comentat negativ la adresa primarului din Drobeta Turnu Severin, iar comentariul meu a început să devină foarte vizibil, a strâns foarte multe like-uri.

Se tem pesediștii, se tem de vocile care rezonează cu nemulțumirile în masă și și-au instruit foarte bine postacii să elimine aceste comentarii, să blocheze pe veci utilizatorii care stârnesc oamenii nemulțumiți împotriva conducătorului.

Pentru cei care nu cunosc, Severinul a fost dintotdeauna un județ roșu. Acesta este și motivul pentru care nu a evoluat niciodată. Sărăcia este lucie pe-aici, locurile de muncă sunt practic inexistente. Dacă ne uităm pe OLX la categoria LOCURI DE MUNCĂ, sunt doar 108 anunțuri la un oraș cu aproape 100.000 de locuitori.

Orașul se luptă evident cu depopularea, toată lumea își cam face bagajul să plece. Există foarte multă lume nemulțumită de activitatea acestui primar pesedist, care în loc să atragă investitori, să creeze locuri de muncă, să stopeze depopularea, el investește masiv în borduri și asfaltări de bulevarde.

Aparent, critica nu o suportă deloc, la fel ca Gabi Firea de altfel. Am văzut că și acolo, pe pagina dumneaei există aceeași problemă. Nu ai voie să-ți spui părerea negativă, că imediat se umple de like-uri și ajunge în top. Postacii cu conturi false nu pot să facă față la așa ceva așa că aceste comentarii sunt șterse, utilizatorii blocați. Mi-e scârbă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here