Home Gandurile mele Românul sărac e în stare de orice dacă are ocazia să aibă...

Românul sărac e în stare de orice dacă are ocazia să aibă în buzunar 1000 de euro

1488
2

Știți ce-i mai rău decât să fii sărac? Să fii un sărac fudul. Săracul fudul este săracul care nu se mulțumește niciodată cu puțin, este omul care-i capabil să calce pe cadavre doar să ajungă la bani.

România este o țară săracă, dar din păcate este și plină de acești săraci fuduli care sunt în stare de orice doar să aibă 1000 de euro în buzunar. Bine, sunt capabili de orice nasoale mă refer, nu să pună mâna pe carte.

Nuuu, cartea nu le place absolut deloc, este un fel de cruce pentru Satan. Fug săracii fuduli de carte ca dracu de tămâie și se mai și mândresc cu asta.

Da frate, nicăieri în lume nu cred că mai găsești genul ăsta de oameni, care să fie proști, adică fără carte și care să se laude cu asta: „Ce, că ce face el cu cartea? Că poate să facă bani și fără carte”.

Românul sărac și fudul face orice dacă are ocazia să aibă mia de euro în buzunar, mie care pentru el în prostia lui, sunt bani mulți nană. Dacă se câștigă banii ăștia la zugrăvit, românul sărac și fudul se autointitulează zugrav.

Chiar dacă nu a ținut în viața lui o bidinea în mână. Dacă se câștigă banii ăștia la zidărie, românul sărac și fudul se autointitulează zidar. Chiar dacă nu a ținut în viața lui o mistrie în mână.

Dacă se câștigă banii ăștia ca șofer, românul sărac și fudul se autointitulează șofer profesionist. Chiar dacă nu a ieșit vreodată din satul lui natal, deși are 30 și ceva de ani.

Cu asemenea mentalitate nu cred că vom reuși vreodată să avansăm ca popor. Dacă omul e prea disperat să aibă 1000 de euro în buzunar e foarte simplu de manipulat.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here