Home Gandurile mele Clienții sunt prea blânzi cu firmele de curierat din România

Clienții sunt prea blânzi cu firmele de curierat din România

707
0

Citisem mai devreme o postare pe Facebook a cuiva care era tare nemulțumit de o firmă de curierat. Omul trebuia să primească un colet și de-o săptămână, nimeni nu venea să i-l aducă.

Coletul zăcea pur și simplu la sediul firmei de curierat. Da, curierii mai au obiceiul ăsta, dacă nu mai au chef de muncă sau ceva, lasă coletul la sediu să putrezească. Mizează pe faptul că se va duce după el destinatarul, în cazul în care va avea nevoie de el. Păi fratele meu, din moment ce omul se duce singur după colet la sediul firmei de curierat, de ce mai plătește atât de mult transport? Că același lucru îl face și Poșta Român, dar evident pe bani mult mai puțini.

V-am povestit și eu zilele trecute ce-am pățit cu alți curieri, m-au sunat să cobor să iau coletul și când colo, oamenii îl uitaseră la sediu.

Când m-am dus la sediu, căci evident ei nu aveau de gând să-l aducă în altă zi, am constatat că era cutia explodată parcă ar fi tras cu tancul în ea.

Cred că noi, clienții, cei care plătim astfel de servicii de toată jena, suntem singurii vinovați. Ar trebui să-i umplem pe acești măscărici de reclamații peste tot pe unde putem, până ori se fac oameni serioși cât de cât, ori închid șandramaua.

Că astfel de servicii cu cutii uitate cu zilele prin depozite, ori cutii explodate de grenadă, nu se poate face treabă. Norocul meu a fost că înăuntru nu era ceva casant, era un scaun de birou. Dar dacă era un TV sau altceva e clar că se făcea țăndări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here