Home Gandurile mele Clienții sunt prea blânzi cu firmele de curierat din România

Clienții sunt prea blânzi cu firmele de curierat din România

643
0

Citisem mai devreme o postare pe Facebook a cuiva care era tare nemulțumit de o firmă de curierat. Omul trebuia să primească un colet și de-o săptămână, nimeni nu venea să i-l aducă.

Coletul zăcea pur și simplu la sediul firmei de curierat. Da, curierii mai au obiceiul ăsta, dacă nu mai au chef de muncă sau ceva, lasă coletul la sediu să putrezească. Mizează pe faptul că se va duce după el destinatarul, în cazul în care va avea nevoie de el. Păi fratele meu, din moment ce omul se duce singur după colet la sediul firmei de curierat, de ce mai plătește atât de mult transport? Că același lucru îl face și Poșta Român, dar evident pe bani mult mai puțini.

V-am povestit și eu zilele trecute ce-am pățit cu alți curieri, m-au sunat să cobor să iau coletul și când colo, oamenii îl uitaseră la sediu.

Când m-am dus la sediu, căci evident ei nu aveau de gând să-l aducă în altă zi, am constatat că era cutia explodată parcă ar fi tras cu tancul în ea.

Cred că noi, clienții, cei care plătim astfel de servicii de toată jena, suntem singurii vinovați. Ar trebui să-i umplem pe acești măscărici de reclamații peste tot pe unde putem, până ori se fac oameni serioși cât de cât, ori închid șandramaua.

Că astfel de servicii cu cutii uitate cu zilele prin depozite, ori cutii explodate de grenadă, nu se poate face treabă. Norocul meu a fost că înăuntru nu era ceva casant, era un scaun de birou. Dar dacă era un TV sau altceva e clar că se făcea țăndări.

Previous articleStirile false au devenit un trend – afla ce este real si ce nu
Next articleRomânul sărac e în stare de orice dacă are ocazia să aibă în buzunar 1000 de euro
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here