Home Gandurile mele Curierii lu’ Pește

Curierii lu’ Pește

788
0

Așa e când pleacă din țară toți oamenii competenți, care au planuri de viitor, și rămâi cu pleava, rămâi cu proștii și cu incompetenții. Ești nevoit să-i angajezi, ești nevoit să te descurci cu ei. eu unul la concluzia asta am ajuns după ce m-am trezit cu coletul din imagine în posesie. Acum, să vă povestesc și cum am intrat în posesia lui, căci și aici a fost o întreagă aventură de râsul curcilor.

Mă sună curierul seara, pe la orele 20, să cobor să iau coletul. Era un scaun de birou comandat de pe E-Mag. Cobor la curier, cu banii la mine și constat că era altă firmă, nu Fan Curier care aducea de obicei coletele de la E-Mag. Ei bine, faza mortală este că oamenii, erau 2 pe mașină și când să-mi deie coletul au constatat că nu-l au la ei. Am râs copios, i-am considerat niște tăntălăi, i-am asemănat cu Păcală și Tândală, însă ziua următoare aveam să constat că ei nu uitaseră coletul pur și simplu la sediu.

Ei „îl uitaseră” pentru că arăta exact ca-n imaginile din articol. Explodat parcă fusese pe front și luase un obuz de tun în plin. Evident, oamenii l-au lăsat la sediu întrucât au crezut că o să-l refuz.

Am verificat interiorul coletului acolo la sediu și cum nu era nimic spart sau rupt, l-am luat. Na frate zic, ce ți-e și cu firmele astea de curierat care angajează toți măscăricii, că doar ăștia au mai lăsat pe la Severin. Restul oamenilor competenți s-au dus dracului prin țări străine ori prin orașe în care au ce să muncească, în orașe în care primesc mai mult de minimul pe economie.

Previous articleCum sa iti dezvolti business-ul cu haine second hand?
Next articleBețivăneala ridicată la rang de artă în România
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here