Home Gandurile mele Curierii lu’ Pește

Curierii lu’ Pește

731
0

Așa e când pleacă din țară toți oamenii competenți, care au planuri de viitor, și rămâi cu pleava, rămâi cu proștii și cu incompetenții. Ești nevoit să-i angajezi, ești nevoit să te descurci cu ei. eu unul la concluzia asta am ajuns după ce m-am trezit cu coletul din imagine în posesie. Acum, să vă povestesc și cum am intrat în posesia lui, căci și aici a fost o întreagă aventură de râsul curcilor.

Mă sună curierul seara, pe la orele 20, să cobor să iau coletul. Era un scaun de birou comandat de pe E-Mag. Cobor la curier, cu banii la mine și constat că era altă firmă, nu Fan Curier care aducea de obicei coletele de la E-Mag. Ei bine, faza mortală este că oamenii, erau 2 pe mașină și când să-mi deie coletul au constatat că nu-l au la ei. Am râs copios, i-am considerat niște tăntălăi, i-am asemănat cu Păcală și Tândală, însă ziua următoare aveam să constat că ei nu uitaseră coletul pur și simplu la sediu.

Ei „îl uitaseră” pentru că arăta exact ca-n imaginile din articol. Explodat parcă fusese pe front și luase un obuz de tun în plin. Evident, oamenii l-au lăsat la sediu întrucât au crezut că o să-l refuz.

Am verificat interiorul coletului acolo la sediu și cum nu era nimic spart sau rupt, l-am luat. Na frate zic, ce ți-e și cu firmele astea de curierat care angajează toți măscăricii, că doar ăștia au mai lăsat pe la Severin. Restul oamenilor competenți s-au dus dracului prin țări străine ori prin orașe în care au ce să muncească, în orașe în care primesc mai mult de minimul pe economie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here