Home Diverse Cum sa iti dezvolti business-ul cu haine second hand?

Cum sa iti dezvolti business-ul cu haine second hand?

659
0

Fiecare afacere vine la pachet cu provocari proprii. Infiintarea unui magazin de haine second hand este un un pas pe care il au multi in plan datorita preturilor initiale reduse vizate de initierea proiectului. In ultimul timp, hainele second hand se regasesc in topul cautarilor datorita raportului echitabil dintre calitate si pret.

Daca detii deja un astfel de magazin, probabil esti deja familiarizat cu achizitiile de haine second hand. Totusi, mentinerea pe piata cere un efort suplimentar si o planificare riguroasa. Mai exact ai nevoie de proiectarea unei strategii pe care sa o adaptezi frecvent in functie de cerintele pietii si a nevoilor clientilor.

Stocurile mereu actualizate reprezinta un prim punct principal dupa care sa te orientezi indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii. In acest sens, o recomandare este Top Textil. Acest furnizor se regaseste si in mediul online pe imbracamintesh.ro intocmai pentru a fi cat mai accesibil publicului larg. Experienta de peste 10 ani de activitate a magazinului mentionat anterior isi spune cuvantul atunci cand vine vorba despre furnizarea hainelor second hand in regim en gros.

Bineinteles ca dezvoltarea unui business in domeniul comercializarii hainelor second hand depinde de mai multi factori ce vor fi prezentati pe scurt si in cele ce urmeaza.

*Locatia magazinului

Daca esti la inceput de drum sau dimpotriva activezi deja de ceva timp in acest domeniu trebuie sa stii ca locatia magazinului este importanta pentru a aduce cat mai multi clienti. Este important ca un asemenea magazin sa nu fie pozitionat in locuri aglomerate, ci mai degraba intr-un loc unde se regasesc in vecinatate servicii conexe precum un atelier de croitorie.

Chiar daca aglomeratia urbana a devenit un pleonasm in cele mai multe zone din tara, magazinul trebuie sa fie usor de reperat si sa beneficieze de  linistea necesara atunci cand sunt alese hainele.

*Achizitia inteligenta a hainelor second hand

Este de la sine inteles ca pentru a obtine profit este nevoie de achizitii la preturi mici. Nu acesta este scopul principal care duce la dezvoltarea business-ului in materie de comercializare a hainelor second hand. Specialistii de la Top Textil recomanda clientilor sa aleaga diverse categorii de calitate. In acest mod te poti orienta spre mai multe categorii de clienti.

Spre exemplu, unii isi doresc sa achizitioneze haine second hand pentru preturile mici, indiferent de gradul de uzura, in timp ce altii isi doresc sa gaseasca haine calitative pentru a le include in tinute vintage sau clasice.

Alegerea mai trebuie facuta si in functie de publicul tinta pe care mizezi. In orice caz, hainele second hand de pe imbracamintesh.ro sunt importate din Germania, din zone unde nivelul de trai este ridicat. Mai mult decat atat, nemtii sunt recunoscuti pentru modul in care isi ingrijesc lucrurile. Astfel, hainele prezinta un grad redus de uzura.

*Completarea stocului in permanenta

Daca iti doresti o afacere de succes, este demn de mentionat ca stocul magazinului trebuie sa fie variat si sa se adreseze vastelor categorii de public. In plus, este indicat sa te orientezi si dupa cerintele pietei. Un prim aspect consta in completarea stocului inainte de fiecare sezon din an. Astfel, vei aduce clienti interesati de nevoile lor curente.

Alege un furnizor care sa ofere o varietate de haine second hand menite sa acopere cerintele unui public variat, indiferent de anotimp si temperaturile de afara. Detalii despre livrare si alte informatii utile ce te ajuta sa iti dezvolti afacerea, le gasesti pe site-ul oficial al magazinului Top Textil – imbracamintesh.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here