Home Gandurile mele E bun și copilul făcut din greșeală până la urmă – la...

E bun și copilul făcut din greșeală până la urmă – la coadă la Cora

615
0

Am trăit încă o bătaie de joc în magazinul Cora din Drobeta Turnu Severin. Cred că o să închei socotelile cu ei, că prea a ajuns acolo o junglă în care nesimțirea este la ea acasă.

Am povestit mai demult despre obiceiul acestui magazin de a ține 3-4 case deschise la care cozile se strâng seci de metri, nu mai deschidem subiectul. Astăzi vom discuta despre o regulă a lor de care unii profită la maxim, iar casierele nu au nimic împotrivă.

Cică la ei, la Cora, dacă ai copil cu tine ai prioritate la casa de marcat. Dă-i în colo pe restul fraierilor care așteaptă peste 5-6 minute să bage bani în buzunarele magazinului.

Ei bine, stăteam la coadă și, dintr-o dată, casiera a început să țipe la noi să facem loc, că e o doamnă cu copil la coadă și are prioritate. Deci eu așa ceva nu am mai pomenit.

Bă frate, aș înțelege până la urmă regula asta discriminatorie dacă ar fi vorba despre o mamă singură, neînsoțită, cu copil mic care plânge ori care este foarte agitat.

Da, scapi de ea prima dată ca să nu mai deranjeze în magazin, dar atunci când mama vine cu tot familionul la cumpărături, cum era și cazul de acum, de ce să îi dai prioritate?

Să iasă fain frumos cu copilul din magazin și să rămână familionul să facă plata zic, nu? Dar până la urmă, ce mai e normal în a noastră țară? Că până la urmă nu mă mai miră nimic. De unde bun simț dacă această trăsătură de caracter este atât de scumpă la vedere?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here