Home Gandurile mele E bun și copilul făcut din greșeală până la urmă – la...

E bun și copilul făcut din greșeală până la urmă – la coadă la Cora

563
0

Am trăit încă o bătaie de joc în magazinul Cora din Drobeta Turnu Severin. Cred că o să închei socotelile cu ei, că prea a ajuns acolo o junglă în care nesimțirea este la ea acasă.

Am povestit mai demult despre obiceiul acestui magazin de a ține 3-4 case deschise la care cozile se strâng seci de metri, nu mai deschidem subiectul. Astăzi vom discuta despre o regulă a lor de care unii profită la maxim, iar casierele nu au nimic împotrivă.

Cică la ei, la Cora, dacă ai copil cu tine ai prioritate la casa de marcat. Dă-i în colo pe restul fraierilor care așteaptă peste 5-6 minute să bage bani în buzunarele magazinului.

Ei bine, stăteam la coadă și, dintr-o dată, casiera a început să țipe la noi să facem loc, că e o doamnă cu copil la coadă și are prioritate. Deci eu așa ceva nu am mai pomenit.

Bă frate, aș înțelege până la urmă regula asta discriminatorie dacă ar fi vorba despre o mamă singură, neînsoțită, cu copil mic care plânge ori care este foarte agitat.

Da, scapi de ea prima dată ca să nu mai deranjeze în magazin, dar atunci când mama vine cu tot familionul la cumpărături, cum era și cazul de acum, de ce să îi dai prioritate?

Să iasă fain frumos cu copilul din magazin și să rămână familionul să facă plata zic, nu? Dar până la urmă, ce mai e normal în a noastră țară? Că până la urmă nu mă mai miră nimic. De unde bun simț dacă această trăsătură de caracter este atât de scumpă la vedere?

Previous articleCămăși casual pentru bărbați. Tu cât ești dispus să cheltui pentru o cămașă bună?
Next articleSuntem prea săraci ca să cumpărăm mașini ieftine
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here